Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Bezkonkurenční humor! Neexistuje jiný seriál, který bych si pouštěla pořád dokola, než tento. Strašení Billa nebo Jeniny střevíce mě i na posté dostanou do kolen. Hlášky z tohoto seriálu jsou nesmrtelné. Jednoznačně největší špice v humoru, kterou miluju!!!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Bezkonkurenční seriál! Ale jedině v originále. Miluju tu jejich intonaci, která tam prostě patří a český dabing jí totálně zabil, čímž zabil i smysl většiny humoru. Pro mě to je nejlepší seriál ze všech. Je v něm úplně všechno. Směji se jak šílená, pláču, jsem naštvaná, rozzuřená nebo se připitoměle usmívám při romantických scénách. Má dokonale promyšlený celý příběh. Když něčemu nerozumíte, v dalších dílech je to vysvětleno. Není tam jediná postava, kterou bych neměla ráda, jako např. v Přátelích Pheobe. Postavy i příběh se vyvíjí. Kdyby tam chyběl jeden z nich, tak už by to nebylo ono. Jeden bez druhého ani ránu. Líbí se mi, že se scény nedrží jen možných situacích, ale že jsou tam i situace nemožné, absurdní. Je třeba to brát s nadsázkou, což pár lidí, kteří to kritizují, nechápe. Miluju všechny série a nesouhlasím s tím, že těch pár posledních začalo upadat. Těším se na další díly jak malý dítě. A taky mi je jedno, že Ted ještě nepotkal u svojí vyvolenou, protože aspoň to bude mít ještě víc dílů. ... Tenhle seriál je prostě LEGEN ... wait for it ...DARY!!!!!! :D ....................... Je mi to strašně strašně líto, ale poslední dvě série jsem doslova přetrpěla jen abych se dobrala toho šťastnýho konce - toho, k čemu to celý spělo. A přísáhám, že jsem v životě nezažila větší seriálový či filmový zklamání. Ještě teď mám na krajíčku, jak moc mě to zklamalo. Musím ubrat hvězdičku. Kvůli konci nebudu přehlížet ty dvě série a konci bych dala nejradši odpad. Poselství, které tento seriál mělo, tvůrci totálně zabili a totálně překopali. Bohužel. :,(

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Tenhle seriál mě nikdy nemůže omrzet. Má všechno, co má správný seriál mít. Směji se, brečím, bojím se, uvažuji nad tim, kdo co udělal apod. Fakticky mě strašně moc baví a vždy se těším na každý nový díl. Herci jsou naprosto excelentní a ten, kdo vymýšlel scénář je u mě taky frejer. :o)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Sheldon je jedna z nej seriálových postav a se skvělým Leonardem tvoří pevný základ BBT. Když se chci zasmát, vždy si je pustím... Já jen doufám, že se někdy dočkám toho, že bude mít sex, protože si myslím, že by to byl ten nejvtipnější díl vůbec. :D

Doteky osudu

Doteky osudu (2012)

Sice je to zatím hodnocení po prvním díle, ale musím říct, že byl naprosto úžasný! Ještě pořádně nevim, co se tam bude dít, ale fakt mě mrazilo. Tohle téma zbožňuju, takže se moc těšim na další díly. ///// Po sedmém díle mám stále stejný názor. Propletené příběhy lidí mě velmi dojímají, co díl, to mám husinu. A Jake je naprosto okouzlující dítě. Tomuhle seriálu náleží zatím plný počet!/// S nadšením sleduji další řadu a musím říct, že to je jeden z mála seriálu, co má opravdu smysl a pointu, doslova bych řekla že má poslání. Je to perfektní seriál!

Sherlock

Sherlock (2010)

V prvním díle jsem se vypořádávala s tím, jestli je Sherlock opravdu Sherlock. Myslela jsem, že je to jen jakoby na motiv. Také jsem polovinu prvního dílu rozdejchávala samotného herce, který ztvárňuje Sherlocka, protože mi přišel příšerně nesympatický. Každopádně jsem si ho vzápětí oblíbila, čímž se mi zalíbil i samotný seriál. Líbí se mi, jak je vše promyšlené, líbí se ten zvláštní humor a ironie. Doufám, že brzy budou k mání další díly...../// Po čtvrtém dílu jsem šla do kolen a je to momentálně jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Naprosto žeru každou scénu, větu, jakoukoli promyšlenou genialitu a sama jsem v šoku, že jsem si i osobu Sherlocka svým způsobem neuvěřitelně zamilovala. Skvělý, promyšlený seriál! :) /// Po šestém díle jsem naprosto okouzlená a tenhle seriál naprosto zbožňuju - doslova "I am Sherlocked". Je to geniální! A Benedict je nejvíc sexy ošklivý herec. :D Asi kvůli tomu hlasu. Ten má fakt božský. Už se nemůžu dočkat další série.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Po první sérii musím říct, že jsem si seriál celkem oblíbila. Všechny postavy jsou mi sympatické a líbí se mi napětí, které mě pořád drží v nejistotě a podezíravosti většiny postav. Sice mi trošku vadí, že jsou všichni tak mlaďoučký a hrají věk, který se ani trochu neblíží tomu reálnému (až na pár výjimek), ale celkem se to dá zkousnout, protože si představuju, že se to odehrává na vejšce. Jsem dost zvědavá, kdo je "A" a doufám, že druhá sérii, na kterou se teď chystám to buď odhalí a nebo bude dostatečně kvalitní na to, abych se dívala tak ráda jako teď. //// Na konci druhé série musím říct, že je tenhle seriál pro menší závislostí. Představitelky Spencer a Hannah jsou pro mě opravdu nadané herečky a zvyšují úroveň seriálu.

Přátelé

Přátelé (1994)

Je to jeden z nej seriálů vůbec, na čemž se asi shodne většina lidí. Já osobně nejvíc zbožňuju Rosse - jeho grimasy a popletený hlášky, výjimečně zde mám ráda i český dabing a Ross je nadabován opravdu skvěle. Poté mám ráda Chandlera a jeho irnoii a žblebtání. Na třetím místě jsem si oblíbila Rachel, pak Joyeho, Moniku a Pheobe. Dříve jsem neměla Pheobe ráda vůbec, teď se na seriál koukám asi po desáté a již jsem si jí oblíbila (možná jsem trošku víc začla chápat některý její hlášky). Jeden z mých nejoblíbenějších dílů je Rossův grant. :)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Přítel mě několik let přemlouval, ať si to pustím. Statečně jsem odolávala, protože když jsem vždy v telce zahlédla úryvky dílů, přišlo mi to trapné (především proto, že "nesnáším" tenhle starý styl robotů, vesmírných lodí, vesmíru atd. - ale došlo mi teď, že seriál je o rok starší než já a v té době to muselo být něco!). No, ale nakonec jsem si to tedy pustila. Zatím dávám 4 hvězdy, ale jsem teprve v první čtvrtině seriálu. Musím říct, že některé hlášky jsou opravdu výborné. Dokonce jsem si rychle zvykla na všechny ty vesmírné kulisy a pozor! nevadí mi. Nevím, zda mám radši Rimmera nebo Listera, možná je nejde oddělovat, patří k sobě. :) Trošilinku mi vadí chování Kocoura, ale snažím se to vnímat tak, jak je to v seriálu myšleno a někdy je to i docela vtipné (možná ho začínám mít taky ráda). S Krytonem jsem zatím viděla jen jeden díl a ten mě hodně pobavil (ale ta krabicová hlava se mi tak nelíííbí :D). No a Holly - hlava v černu se suchým sarkaistickým humorem mě taky dokáže občas rozsekat. Až seriál dokoukám, tak uvidím zda přehodnotím a přidám hvězdu navíc. :) ////// No dobřééé! Přidávám hvězdu. Podvolila jsem se. :D Je to úžasný seriál. Až na pár výjimečně nudných dílů jsem si tenhle seriál opravdu zamilovala a těším se, až si pustím znovu. Zbožňuju Kocoura, který mi na začátku neseděl, miluju debilitu Rimmera, kterýho mi je stejně nejvíc líto a Lister s Krytonem jsou pro mě takový neodjímatelný pohodáři. Moc nechápu akorát vždycky přechody mezi sériemi, ale nějak jsem si zvykla. Opět jsem se přesvědčila, že anglický humor je prostě nejlepší. :o)

Zločin

Zločin (2011)

Tenhle seriál hodnotím zatím na konci první série. Je zajímavé, že je to americký seriál, který se tak vůbec netváří (ve srovnání s dalšími US kriminálkami). Postavy nejsou upravené - namalované, stylově oblečené apod., scény vypadají tak opravdově, že mě často dojímají. Opravdu se mi tenhle moc líbí. Je to hodně napínavé a jsem zvědavál, co mě ještě čeká. Zatím 90%. /////////// Vše shlédnuto a dávám 97% celkem. Poslední díl neuvěřitelně vygradoval.... a byl strašně smutný... //// Na tenhle seriál myslím docela často a uvědomila jsem si, že je to nejlepší kriminálka, jakou jsem kdy viděla. Teď koukám na novou třetí sérii a moje nadšení pokračuje. Nedokážu popsat, jak skvěle je to natočený, jak dobře jsou vybraní herci a hlavně jak perfektně jsou dané případy (nebo vždy spíš daný případ) vykonstruované/ý. Měním na plných 100% a těším se, co nám třetí série všechno přinese... Každopádně psychologická stránka seriálu zde funguje asi nejvíc (a to v každé sérii). V tomhle směru je to naprosto geniální a tvůrce naprosto obdivuju. "Usedavě" jsem ještě nebrečela u žádného seriálu, The Killing to obrátilo v opak.