Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

A to to začalo tak slibně...

plakát

Identita (2003) 

Je k nevíře, jak se člověku uleví, hned jak shlédne tento film, když po kouknutí do zrcadla vidí stále svou tvář.

plakát

Operace Corned Beef (1991) 

Jeana Reno mám rád v každém filmu a tu se setká opět s velice humorným scénářem. Tyto francouzské komedie jsem měl vždy mnohem raději než-li ty americké a žádná nemá pod 3*. Tomu říkám humor! :-)

plakát

New Police Story (2004) 

Napětí se dalo krájet, báječný příběh, to nebylo jako americké akční filmy, ne to ne, tohle byl opravdu kvalitní akční film. Hlavní postavy byly sympatické a padouchové byli zlí, když měli. Snad byla jen chyba, že ve chvíli, kdy se poprvé objevil Jackie Chan, tak už jsem čekal nějakou srandamlátičku, avšak vážnost snímku mne ohromila. Mile to překvapilo. 90%

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Nemyslím, že je vhodné Na vlnách podivna srovnávat s jinými díly. V našich kinech se objevilo něco nového a zajímavého. Barbosa zářil natolik, že už sám by si něco zasloužil a báječné hudba, to dávalo filmu stálou příjemnou atmosféru a jelo to. Žádná nuda, ani přehnané akce, no a mořské panny, což je téma často kazící dojem, nebylo zas tak mínusové, jak jsem čekal. Nakonec konec, ten si mohu jen pochválit a dodat za něj další hvězdičku na konečné 4.

plakát

Silent Hill (2006) 

Nad tímto filmem se nesmí přemýšlet. Díkybohu poprvé jsem nad tím nepřemýšlel, díval se na to večer s přáteli a musím říct, že jsem si to užil. A přesně k tomu tento film je. Nic vážného, ale občas se na to pěkně dívá a občas i nějaká zajímavá myšlenka.

plakát

Kameňák (2003) 

Je to jen směsice vtipů daných do děje, který sice za moc nestojí, ale musí být. Bavil jsem se a hlášky jsou neustále opakovány. Cílem tohoto filmu není vás nadchnou, ale pobavit. Já se tedy nenudil.