canakja

pan větvička

okres Tachov
I'm disabled..

260 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 12 24 35 46
    • 14.2.2012  07:56
    Thor (2011)

Odine, mám si o natálii opřít kolo nebo ne? Můj nejmilejší, za co ho chceš trestat? Předlohou thorovi zjevně posloužilo putování s méďou brumlou. Film je úžasně inteligentní, je postavenej na enginu udělej-z-diváka-čuráka a navíc se nebál do valhally nasadit opičáka a bambusáka. Takže vše tip ťop. Puntík za slušnou úvodní čtvrthodinku.

• 12.2.2012  22:29
    Zdrojový kód (2011)

Na hromnice o den více 2. Jen trochu akčnější a s mnohem úžasnějším koncem - ještě teď mi z koutků ukapává popkorn. Ale to nevadí! Časoprostorovej paradoxón obecně můžu a alkajdů sme opět nakopali do těch jejich teroristickejch zadků!

• 12.2.2012  12:16
    Ostrov pokladů (1972)

Ve srovnání s mou nejoblíbenější verzí, tahle vázne snad ve všech směrech mimo jedinýho. A tím jediným je dabing. Žádný béčko od dabérský skupiny německých seriálů. Zbytek je ovšem horší. Chaotickej, nevýraznej, kouzlo postrádající, podivně zrychlenej, vyčpělej a zestárlej film, kterej se navíc v detailech hloupě liší od předlohy a k tomu všemu je podbarvenej mizernou hudbou. Zklamání, dětskej film, dokonce ani welles nezaujal..

• 11.2.2012  21:16
    Zločin a trest (2002)

Pro mě je zločin a trest nesrozumitelnej, jasně, chápu, co chce fjodor říct, nechápu ale ruskou mentalitu a neumím docenit tolik popsanýho papíru vlastně skoro pro nic. Knížku sem nakonec odložil, páč nejde o nic jinýho než těžkej záchvat grafománie, film sem ale dojel, snad ze zvědavosti a snad proto, že mě to divadlo přece jen svým způsobem zaujalo. Zvláštně je pojata i modernizace příběhu, jíž bych si nebýt pár plechovek s kolou vlastně ani nevšim. Kryšpín svou neurotickou roli zahrál celkem hezky, ale řekl bych, že film je podstatně dramatičtější než ospalá, mírně opilá předloha

• 5.2.2012  17:59
    Odcházení (2011)

12 nominací? Kurva majstrštuk! A co takhle sochu sv. Václava Havla na Václavohavelském náměstí? Patku a knírek.. a mumifikaci, ale ať to nedopadne jako s chudákem Klémou! Fakt by to mělo 55% kdyby to nenatočil nebožtík sv. Václav Havel? Řekněte ANO a já se hanbou sebepoškodim (zřejmě si necham vyoperovat žebra)

• 29.1.2012  12:30
    Misfits: Zmetci (TV seriál) (2009)

s01: námrd (****) s02: mrd (*) s03: sorry, ale už ne

• 28.1.2012  09:32
    Krev Borgiů (2006)

Běžné praktiky, přesto se borgiům zadařilo zapsat rudým písmem do historie... Mě by ale víc než odstraňování oponentů zajímala rodrigova politika, třeba vypořádání se s vpádem francouzské armády, či cézarovo vtipné tažení po itálii, které obdivoval i machiavelli

• 27.1.2012  07:55
    Bůh masakru (2011)

Masakr? A co potom křemílek s mochomůrkou, taky masakr? Film je nicméně celkem zábavnej, místy vtipnej, jen škoda tý nevyrovnanosti postav. Veškerá tíha odpovědnosti za trapnost celý situace padá na hlavu penelopě a to je trochu na h

• 23.1.2012  08:14
    Popravčí (2005)

No vida, jaime lannister jako popravčí v celkem hezký pohádce na téma inkvizice

• 21.1.2012  08:20
    Největší tankové bitvy (TV seriál) (2010)

Takhle ne

• 18.1.2012  08:26
    X-Men: První třída (2011)

Nenapsal to king? Nejdřív se hodinu a půl seznamovat s xmeny, xdětmi a xbatolaty, až pak propukne akce! Celkem mizerná akce. Samý velký soustředění, poulení očima a roztahování rukou. Rozhodně slušnej námět na parodii. Puntík za výbornej úvod, druhej za ten wolverinův fuck off.

• 15.1.2012  09:07
    Štvanec (2003)

Další z variací na téma "franta honí pepu, páč nikdo jinej ho neDOhoní; franta ho totiž vypiplal od plenek, a tak to umí nejlíp". To nejdůležitější ale je, že stále balancují na hraně mezi vášní a pudem sebezáchovy. Něco jako dva extrémně jedovatý žabáci, co maj smrtelnej jed na ocásku, a něco nadpřirozenýho je k sobě táhne. Vyhrává ten, co dělá tátu. JInak ad kleopatra, v tomhle duchu se nese celej film, ale já z rozmaru přidám puntík za to, že sem se celkem bavil

• 9.1.2012  08:55
    Captain America: První Avenger (2011)

Nj, dyk už si taky leštim kanady a pak hurá do iráku, srovnat pár zkurvenejch arabů, co se nám snaží ukrást svobodu a neviditelnou ruku trhu! Takže za vlast, za svobodnej svět, za demokracii! Ale dost jízlivosti, film bych rozdělil na dvě části. Celkem zajímavej lehce sebeparodickej ůvod a pak akční pasáž s už úplným a natěšeným kapitánem amerikou. Ta první ušla (divadlo dokonce potěšilo), a k tý druhý se snad ani nechci vyjadřovat. Hledám správná slova... waiting... Snad "další bombastická šaráda pro úplný debily"? Za co nás máš, halyvůde?

• 31.12.2011  08:25
    Ctihodný občan (2009)

Nejoblíbenější reinkarnace boha opět zasahuje! Je chytrý, je lstivý, nemá slitování a navíc prý kdysi pravil, že "má je pomsta". A teď je tady. V celé své hrozivosti. ON. Ctihodný občan. Je zábavnej, je napínavej, je jen "drobítek" přehnanej. A hodlá se mstít..! A bohužel, a to mě trochu zklamalo (trochu dost mě to zklamalo), i on před komixovou dokonalostí na poslední chvíli cukne a [SPOILER] nevyhodí ty zkurvený papaláše do luftu [/SPOILER]. To v USA prostě nejde. To by byl útok na systém, hotová anarchie!

• 30.12.2011  07:56
    Zakázané království (2008)

Další z výstavních ťamanských choreografií (majn got, oni sou fakt úchylný). A navíc, opičí král je těžká nostalgie, osobně ale dávám přednost spíš velkejm helmám

• 29.12.2011  08:34
    Lidice (2011)

Osobně bych byl radši za dokument, i tak mě ale lidice mile překvapily. Trochu probrat romantický pasáže, šímu a jeho famílii úplně vystřihnout, a získanou energii věnovat třeba atentátu či heydrichiádě, páč trocha historie nikdy neuškodí. Jindy bych asi napsal patetická sračka, ale trocha sentimentu k tomuhle tématu přece jen patří... Btw. prznit synovu ženu, syna zabít, a pak v base dostávat cigára od dalšího syna mi připadá mírně řečeno vy kon stru o va né..

• 28.12.2011  18:19
    Vyměřený čas (2011)

Podobně jako má každá filcka svůj diffusil, tak i každej jánošík má svýho javerta, spravedlivýho, nekompromisního a vytrvalýho. A tenhle jánošík má jako bonus i vlastní bonnie a kurevsky pevnou ruku v pokru! Takže námět "big time brother" dobrej a nadějnej. Pak ale film naskočí do kurevsky rychlýho pendolína přímo do análu, všechno dobrý je zadupáno, nadějný zprzněno a ten zbytek je jen kýčovitá pohádka pro děti do pěti let, plná rozdávání lízátek, bezduchýho klišé a zbytečný akce. Takže za nápad, nekorektní téma a ucházející zábavu

• 28.12.2011  06:29
    Asterix a překvapení pro Cézara (1985)

DocBrown: Žena je jako květina, jemný muž se jí neodváži dotknout, a přijde osel a sežere ji.

• 25.12.2011  11:24
    Kačer Howard (1986)

Kačer howard si drží nadčasovou úroveň už 25 let, nelíbil se mi jako klukovi, nelíbí se mi ani teď. A přitom začátek vůbec neni špatnej. Film pak bohužel sklouzne k dlouhý, ztřeštěný, velice nákladný a překvapivě nudný akci, která trvá snad 80 minut. Dal sem ho načtyřikrát. Nemusim zdůrazňovat, že třikrát sem u něj usnul. Takže jako kinedryl rozhodně jo.

• 24.12.2011  21:16
    Micimutr (2011)

Splácanina, z níž mírně vyčnívá princ vladimír a margareta kocourková, která kupodivu neztratila nic ze svého hereckého výraziva (který mimochodem právě teď můžu posoudit na barrandově). Jinak se pohádka víc než s mizerným scénářem viditelně potýká s nedostatkem zdrojů, takže na naše poměry luxusní nástup a pak bohužel návrat ke standardu

• 22.12.2011  23:08
    Forrest Gump (1994)

I scény z vietnamu hezčí než v jiných filmech. Takže vatička nevatička, já forresta miluju. Čim dál víc, a to je megararita. Poprvé sem si ho zamiloval, další den na něj běžel 12km pěšky do kina a teď naposled, napošedesátýpátý, sem u něj plakal jako žemlička, zas o ždibec víc než dřív

• 15.12.2011  07:48
    Muž proti muži (1967)

Mladej nelítostnej pistolník s kolty proklatě nízko potkává starýho nelítostnýho pistolníka s kolty proklatě ještě níž a společně vyrážejí po stopách bandy nelítostných pistolníků s kolty proklatě úplně nejníž! Scénář tedy vypadá slibně, zbývá jen poslední otázka. Tak co kucí pistolnický, budeme kamarádi? A tak začíná vztah, který prochází všemi v odborných kruzích známými fázemi poměru mezi mužem a mužem. Nejdříve se tykadélky ohmatat a očmuchat si zadečky, pak špetka nedůvěry "eště ti teče máslo po bradě, buřte" či "tož dedko, je ich len asi sto sedemdesiat dva, beriem tvojho koňa a porubem je sám", a nakonec zakalení ohněm v parodickém intermezzu a la sedm statečných. Vše je tedy nachystáno a to pravé přátelství může vzklíčit! Celou dobu jsem měl slzy na krajíčku. Jednak mě trochu mrzela ta ztráta času, druhak mě mírně nepotěšila klábosivost pistolníků. Harmonika by se hambou přivázal za koně a profrčel po dé jedničce. Puntík z úcty k lee van cleefovi

• 11.12.2011  21:32
    Fear X (2003)

Horor. Dramatickej a hrůzyplnej. Pro empatického člověka mého kalibru holé utrpení. Dokážu se totiž vcítit do role vraha, který se stal obětí stalkingu nebezpečně šeptavým psychopatem, který mu na potkání klade otázky typu "proč". Proč sis ráno nevyčistil zuby? Proč si zas nesklopil prkýnko? Proč mi říkáš, že mám na zadku varhánky? Proč si zabil mou ženu? Chudák kluk, smrt unuděním je strašlivá pomsta.. A já se ptám - proč, refne? Proč si tří minutovej scénář roztáh na 90? A proč si na to avíčko neplesknul nálepku "extrémně nudné"?

• 27.11.2011  19:11
    Mladé pušky II (1990)

V čechách by se měly mladý pušky jmenovat spíš davová psychóza 1 a 2. Jak se stane, že první díl dostane neuvěřitelnou nálepku teenage a druhej zas padne hluboko do modrejch? Vždyť mu kromě jistý nepřehlednosti není co vytknout. Supr hudba, atmosféra, spád i rachot kulek... a k tomu obojí prej komedie, majn got

• 27.11.2011  10:17
    Mladé pušky (1988)

Lol, jeden ichtyl napíše teenage western a další to od něj vopisujou, jak banda troubů :D A já přitom viděl jen partu ztepilých skorotřicátníků. Jinak naprostá bomba. Surová, krvavá, zábavná a plná kulek. Plus billy éňo ňůňo the kid

• 26.11.2011  17:14
    Řidič (1978)

Hloupý dialogy sice, ale hezká auta, hezký honičky (v autech); a ještě hezčí o to, že je řídí barry lyndon. Předloha filmů i mnohých her

• 25.11.2011  21:07
    Kingsajz (1987)

Co se nápadů týče, tak jako jo, dobrý, ale... Co se zbytku týče, narozdíl od sexmise, nuda úplná a nečekaná

• 25.11.2011  16:09
    Sex ve městě (TV seriál) (1998)

Majn got, slípky in action. Ale slíbil sem, že budu milosrdnej, takžé NÉÉÉ odpad to neni

• 25.11.2011  15:44
    Bobby Deerfield (1977)

Chlap je dobytek, ale kvalitní baba z něj udělá člověka. Neuvěřitelné.. a mezi námi děvčaty, v horizontu dvou týdnů a vejš, taky celkem nepravděpodobné

• 22.11.2011  07:24
    Medvěd (1988)

Patetický filmy naprosto nemusim, medvědovi ale musim přiznat krásnou přírodu (*), loztomilýho medvídka (*), složitost natáčení (*) a taky loztomilýho medvídka (*). Na druhou stranu neochvějně věřím tomu, že obsadit mladýho youka například do ordinace, hravě by zastínil herecký výkony petra rychlýho a spol., a udělat z ordinace monolog jednoho němého herce, na kvalitě by určitě netratila

<< předchozí 1 2 3 4 12 24 35 46