Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Sedm (1995) 

Po přečtení komentářů jsem čekala asi něco více,ale i tak mi nejde dát méně než 5 hvězdiček.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Až na celkem předvídatelnou dějovou linii - vztah - hádka se skupinou - případně rozchod - usmíření to pro mne byl nejlepší díl společně s jedničkou. Je to něco jiného, neni to tak uplně o pouličním souboji skupin a to se mi na tom po tolika tanečních filmech líbilo nejvíc. Tanec něco říkal,dával smsl. . Byla to super podívaná. Za mne 5 hvězdiček.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Skvěle natočený film. Práce kamery, hudba, občasné ticho. opravdu dlouho jsem neviděla něco co by mne takto dostalo. naposledy film Poprava od Josepha Rubena. Sice hodně odlišné děje ale to co ve Vás tyto dva filmy zanechají to se nedá popsat. Jsem ráda v uvozovkách za to de žiji. Je to smutné co příroda dokáže.

plakát

Mrazík (1964) odpad!

Nemůžu už tuhle ,,pohádku,, vystát. Je to hovadina největšího kalibru a absolutně nechápu hodnocení. Je tu plno filmů které mají mizerné hodnocení a přitom by si zasloužily být uplně na jiných číslech ale tahle kravina která dokáže celé rodině od dcerky po prababičku zkazit celý den má tolik procent. nechápu. odpad.

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

nepovedená parodie na Dirty jobs

plakát

Specialita šéfkuchaře (1999) (TV film) 

Podle hodnoceni sem myslel,že to bude nějaka pecka... Je pravda že Lábus to zahrál fak dobře.. Ale co se týče celkově filmu tak to byla totalni píč..... Opravdu asi větší blbost sem neviděl. (beru mezi čskýmy filmy) Opravdu nerozumím jak to muže být pod žanrem HOROR A ZVLÁŠT MISTER. Dávam jednu hvezdičku kvuli labusovi ale podotykam jen kvuli nemu. Měli by se stydět za takový filmy.

plakát

V cizí kůži (2011) 

konečně po dlouhé době komedie která mne opravdu rozesmála. Viděla jsem s titulkama,což bylo super. Těším se až to bude nadabované,ale bojím se že to zase dabingem podělají. Ale doporučuju,fakt super.

plakát

Lidice (2011) 

Dodneška pro mě byli Lidice jen rok a název vesnice v učebnici dějepisu. Dnes dostali lidi i když jen filmové tváře a mám co dělat abych místo 5 hvězdiček nedala jednu. Né proto že film nebyl pěkný a 5 hvězd by si nezasloužil,ale proto že na tomto příběhu neni pěkného absolutně nic. Jsem ráda že žiji v době kdy sse vše točí kolem peněz a ne v té době co byla. Kdyby se jednalo o smyšlený příběh,možná bych napsala že mi chybělo trochu té akčnosti,ale myslím že tady bylo akčnosti až až. Ano, to do jaké míry toto vše ovlivnil dopis ví jen ti co tu již nejsou,ale i tak to bylo strašné. Doporučuji tento film vidět.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Ze začátku super,ale některé seriály by neměli mít tolik serii. Ta poslední byla přitažená za uši

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Nechapu toto hodnoceni. Musim uznat ze na zacatku to pro mne bylo utrpeni koukat na to a manzela jsem nechapala. Jak nekdo muze kdo cumi denodenne na horory muze koukat v 21 letech na telenovelu. Ale postupne jsem se pristihla jak se na serial tesim i ja. Po tech vsech kriminalkach ve kterych uz normalne obdivuju scenaristy ze stale dokazou vymyslet nove zpusoby jak vrazdit lidi je to oddech. Byli jste nekdy v Turecku? nebyli. Ten kdo nepochopi mentalitu Tureckeho naroda nikdy nepochopi ani tento serial. Pulka z Vas kteri tady hodnoti slovem odpad se urcite diva na kazdy dil. Jen je Vam trapne to priznat,stejne jako to bylo ze zacatku trapne mne.