Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Věc, která spolehlivě svým jednoduchým, ale velmi nápaditým humorem strčí do kapsy všechny britské "kultovní" sitkomy. Dokonalé postavy, dokonalý casting a velmi povedené hrátky s kamerou, strihem a vracením v čase. Takoví Přátelé II. v některých dílech lepší než nejlepší díly Přátel, v některých horší, ale vždy hodně hodně vysoko nad televizním průměrem. PS: už to jedu po druhý a je to furt stejně vtipný. Pevně doufám, že mě Barney jednou zastaví v baru a zeptá se mě: Have you met Robin?

Sledge Hammer, policajt s.r.o.

Sledge Hammer, policajt s.r.o. (1986)

Geniální předchůdce Městečka South Park! Originální seriál, který parodoval americkou drsnou školu. Byl proti všem zajetým klišé, takže např. v posledním díle první serie Sladge přestřihne u bomby ten špatný drát a všichni tři titulní hrdinové zahynou spolu s celým městem při výbuchu. Některé hlášky se opravdu nedají zapomenout: (Sladge leží na smrtelné posteli) - Dorová: Můžu pro tebe něco udělat? - Sladge: Chci vozíček a bazuku!

My z Kačerova

My z Kačerova (1987)

Tady měly být v kolonce herci uvedeni úplně jiní lidé, neboť oni byli z velké části zodpovědní, za kouzlo seriálu: Mirko Musil (Skrblík) , Karel Hřmánek (Rampa), Jan Kalous (Dulík), Blanka Zdichyncová (Kulík), Inka Šecová (Bulík), Jan Skopeček Jjohan), Lubomír Lipský (šikula), Ljuba Skořepová (čvachtová), Dalimil Klapka (Hamoun), Václav Vydra (ńouma) Jana Páleníčková/ Tereza Duchková (Kačka), Ivanka Devátá/Valerie Zawadská (magika) a mnozí další...

Pomsta - s.r.n.

Pomsta - s.r.n. (1998)

k opisování od alexandra dumase se tvůrci hrdě veřejně hlásili, tak jim ani moc neoriginalitu nevyčítám. pan chapel je přecejen trochu jiný než hrabě monte christo, mstí se lidem, kteří ublížili jiným. tahá z trezoru miliony a po lidech, kterým pomůže, chce jen jednu nepatrnou věc - drobnou laskavost. Nechápu, jak takhle dobrý seriál mohl mít tak málo dílů.

Dexter

Dexter (2006)

100% Pětihvězdičková pecka, která na poli dramatických seriálů na pokračování nemá konkurenci. Nikdy mě nenapadlo, že bych moh někdy fandit hlavnímu hrdinovi, který je masový vrah, ale dexter je prostě úžasně napsaná i zahraná postava, kterou nejde nemilovat (vůbec všechny hlavní postavy jsou velmi povedené a dobře vykreslené i zahrané). Děj má spád, spoustu geniálních zvratů a napětí (zejména v druhé polovině dílů, když se příběh rozjede) je tak rákosníčkovsky hustý, že by se dalo krájet. Proto nedoporučuju začít sledovat, pokud nemáte k dispozici všechny díly série, protože by vám pauza mezi díly mohla způsobit srdeční selhání. Viděl jsem zatím první dvě serie a obě skvělé, stejně dobré. Dexter je hodně vysoko nad televizním průměrem a patří k naprosté špičce. A titulková sekvence s úžasnou melodii, která se zařezává pod kůži, je snad úplně nejlepší, jakou kdy kdo vyrobil.

Ovládací panel
57 bodů