Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Warcraft: První střet

Warcraft: První střet (2016)

Kdyby se mě někdo zeptal, jak dlouho čekám na tento film, tak mu odpovím, že skoro celý můj život. Aby taky ne, příběh ze světa Azeroth mě chytl už v 6 letech! FIlm byl opravdová tutovka. Grafika parádní, příběhově dobře zasazené a taky jsme konečně mohli vidět zatím jen knižní záležitosti. Bohužel, čeho jsem si všiml je jakýsi smysl "megalomanství", kdy se Blizzard snažil zachytit co možná nejvíce epických záběrů na města, které jsou sice pěkné, ale s příběhem vůbec nesouvisí :D. Byl jsem na premiéru a můžu říct jen jedno: do dvou let se těším zase!

Interstellar

Interstellar (2014)

Interstellar je něčím vyjímečný. Není to tak, že by filmů o vesmírném cestování a vesmíru obecně bylo málo, to vůbec. Jenže Interstellar je opravdu zvláštní film. Říkám si tak zpětně, jestli nebylo přecijen lepší si zajít na tento film do kina. No, k příběhu nemám moc výtek. Líbí se mi celkové zpracování. I třeba že na jedné planetě může být 30 minut klidně i přes 100 let. Je to velmi zajímavá teorie, to samé jako čtvrtá dimenze. U tohodle filmu budete přemýšlet, protože vás bude nutit přemýšlet, a to je dobře. Nudit se nebudete. Je tam sice náznak o jakousi "akci" jenže spíš bych zůstal u toho sci-fi a filozofického žánru, než u akce.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Film Untouchable je opravdu vyjímečný. Na francouzskou kinematografii si opravdu nepotrpím (co se z novodobého hlediska týče), nicméně tento film je rarita mezi raritami. Příběh je opravdu silný. A možná by to mohla být i pravda. Nikdo nikdy neví. Každopádně tento film bych mohl vidět klidně 3x za sebou a asi by mi to ani nevadilo a ani bych neusnul.

Americký sniper

Americký sniper (2014)

Cítím využitý potenciál :3. A teď vážně, film je parádní. Život Chrise Kyla je o něco blíž mému čuchu, Zpracování se mi líbilo a i herecké obsazení. Je pravdou, že mi tam některé věci chyběly, ale je to zčásti proto, protože film nemůže mít 3 hodiny. Nicméně i přesto všechno je to fakt extra třída film který si v mém srdci místo najde.

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Film The Social Network je vlastně je taková biografie Facebooku. Jeho vznik, jeho průběh i jeho velký boom ve světě. A tak to má být. Film je pro ty, co takové filmy baví, totiž pro lidi s trochou smyslu pro dokumenty.