Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) 

Zbytečně dlouhé, roztrhané a v první hodině se vlastně nic neděje až je to nudné. Zlatá jednička, s tímhle pokračováním šlápli docela vedle. Většinu narážek a rádoby vtipů nemůže malé dítě pochopit. Kde jsou ty doby animáků, který trvaly 90 min a byla to zábava. Teď se ze všechno ždímají prachy na úkor kvality.

plakát

MasterChef Česko - Série 3 (2019) (série) 

"Jste gastronomické hovado." Co to je za komentář, nevim na co si ta mánička brejlatá hraje ffs. O dramatický životní příběhy není nouze, takže klasickej pořád tv nova.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Po Mauglim jsem si našel čas i na Tarzana, a musím říct, že kdybych to měl srovnat, což samozřejmě nejde, páč Maugli je spíš pro děti a Tarzan míří na starší publikum, tak se mi víc líbil Tarzan. Jasně, oba filmy mají naprosto skvělou grafiku, zvířátka co nekadí a další hi-tech vizuální efekty na top class úrovni, ale prostě... Margot Robbie dámy a pánové. Jinak Samuel L. a Christopher jako vždy parádní. U Samuela prostě není malých rolí, on je skvělej všude. Tarzan, taky ušel, jen měl na můj vkus moc blond kadeře, až jsem si ho občas představoval jako Owena Wilsona, i když ten jeho nos není taky zrovna žádná hitparáda. Kolem a kolem, příjemnej film, napínavej moc ne, vtipnej jen Samuel, ale Margot Robbie!

plakát

Hra peněz (2016) 

Thriller s působivým hereckým obsazením a dobrým nápadem avšak s nepříliš vyvíjejícím se dějem. První půl hodina byla parádní, plná akce a napětí, nějak tak si thriller představuju. Bohužel po zbytek filmu tempo vadlo a vadlo. Emocionální závěr se povedl, ale všechno před tím nebylo nijak strhující ani napínavé, překvapivé či dramatické. Holt ne každej herec nebo herečka dokáže i režírovat..

plakát

Rohy (2013) 

Další super film s Danielem Radcliffem, je vidět, že po tom Harrym Potterovi fakt dospěl v solidního herce. Na tenhle film jsem se těšil už delší dobu. Možná, ale kdybych si zjistil, podle jaký knižní předlohy to je, tak bych pak na konci nebyl, tak vykulenej. Film je už od začátku v takový lehce ponurý atmosféře. Postupně se dozvídáme co se stalo a co se vlastně děje. Z Daniela je TV reportérama naháněná bestie se kterou se chtě nechtě musí vypořádat. A udělá cokoliv, aby zjistil kdo je za onou věc odpovědnej. Je fakt, že jsem byl napjatej celej film, a chvilkama jsem se i zasmál. Délka filmu mi nevadila, docela to utíkalo. Škoda, že jsme si Merrin neužili delší dobu. Jak už jsem na začátku psal, tak mě konec lehce překvapil. Přitom by to určitě šlo udělat nějak normálnějc. Celkově mě film Horns bavil, herci hráli supr, hlavně teda Daniel, soundtrack parádní a na Juno Temple se moc hezky dívalo.

plakát

Táta je doma (2015) 

Po zoolanderovi 2 tu mame uz 2.komedii, která neni vtipná, není zábavná a jak je nudná, tak se vleče jako by měla deset hodin. Pro mě to byla fakt ztráta času. A co tam dělal ten černoch? WTF?!

plakát

Zoolander No. 2 (2016) 

Přál jsem si, aby byl Zoolander 2 aspoň z poloviny jako ten první..ale moje přání nebylo vyslyšeno. Fatlander není vtipnej, spíš naopak. Tolik trapných momentů, nesmyslných dialogů a odporných orgíí jsem snad ještě nikde neviděl. 1* dávám za Kristen Wiig a Penélope. Kristen za kostými a přízvuk a Penélope za to je, že je to kočka.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Musím říct, že po přečtení několika komentářů jsem byl ohledně filmu docela nejistej a nějak jsem nevěděl co čekat. Naštěstí máme každej jinej vkus a do toho mýho se X-meni trefili. Začátek nás pěkně uvede do děje, přesně jak to má být a pak už to jede. Ze začátku sice trochu pomalejc, ale i to mi skvěle vyhovovalo. Výběr herců se povedl, jak malej Scott tak Jean mi do těch rolí fakt sedí. Jako by staršímu Scottovi a Jean z oka vypadli. Trochu mi je v průběhu filmu líto Magneta, mě se přihodit věci jako jemu, tak bych asi taky nechtěl být hodnej. Na zaporáka jako v tomhle díle X-meni ještě nenarazili a tak jsme svědky pořádných soubojů, přehlídek mutantich schopností a dovedností. Vizuální efekty jako vždy poslední dobou perfektní. Mě se tenhle díl moc líbil a i když se někomu může zdát, že je to zbytečně zamotaný nebo dlouhý, tak věřte, že nakonec do sebe všechno krásně zapadne. Jo málem bych zapomněl, škoda, že Wolverine ve filmu nemá víc času i když za těch jeho 5 minut toho stihne docela dost.

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Filmy podle skutečných událostí mám fakt rád. A tak jsem zkounul i tenhle. Film je plnej napětí, akce a dechberoucích scén na moři. Ano, hlavni postavy mohly být výraznější a mohly mít vic prostoru, ale i tak si myslím, ze si film zaslouží minimálně 3*. Hrozně se mi líbilo odhodlání Miriam vědět o svým budoucím manželovi jestli je v pořádku. Celkově si myslím, že výběr herečky byl supr. Pro mě neznámá herečka v roli Miriam na mě působila děsně moc sympaticky a sebevědomě.

Ovládací panel
8 bodů