Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Rihanna: Loud Tour Live at the 02 (2012) (koncert) 

Viděla, slyšela a zažila jsem živě v O2 aréně v Praze a musím dát pět hvězdiček. Armosféra byla úžasná, pódiová prezentace strhující a Rihanna? Vybalila svoje největši hity, nemohla tak zklamat. Ze druhé řady na stání si tak odnáším úžasný zážitek.

plakát

Projekt X (2012) 

V podstatě celý film soustředěný na to, jak se třem klukům, o kterých nikdo neví podaří uspořádat tu největší akci, jakou si vůbec dovedli představit. A že se z nich stanou největší borci na škole? Celkem předvídatelný konec, ovšem vynášet ty odpadky by se mi nechtělo :D (kdo shlédne film, pochopí). Jelikož komedie nejsou můj oblíbený žánr, hodnocení třemi hvězdičkami značí, že se u tohohle filmu člověk dobře pobaví, alespoň u mě to tak bylo.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

U tohoto filmu snad ani nelze hodnitit dějovou linii, ta je již od prvního dílu Step Up v podstastě stejná, opakující se. Na tenhle film jsem šla do kina jen kvůli tanci, hudbě. A to je taky ten důvod, proč si ode mě film vysloužil čtyři *. Taneční triky a sestavy jsou skvělé a doprovázené dobrou hudnou, co víc si u takovéhoto typu filmu přát?

plakát

Moneyball (2011) 

Po filmu Invictus: Neporažený je to další film se sportovní tématikou, který boduje. Věříte v to, co děláte? Pak to dokážete! Tak tenhle odkaz tento příběh nese. Dvojice Pitt a Hill tomu dodala vše potřebné a film si tak jednoznačně, alespoň u mě, vysloužil pět hvězd.

plakát

Odpor (2008) 

Možná, že jsem přestřelila, když jsem filmu dala pět hvězdiček, ale měnit to nebudu, jelikož je to film, který bych si znova klidně pustila a ikdyž je filmů s židovskou tématikou dost ( vlastně jich nikdy nebude dostatek, tahle doba by se měla neustále připomínat, mělo by se na tuto dobu pamatovat ) tenhle je jeden z těch dobře zapamatovatelných. Film o tom, jak dokáže lidské přesvědčení pomoci přežít mnoho dalším lidem.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Dobře zpracované drama z období války, které nenechá snad nikoho chladným. Již od počátku se dostáváme do rodiny malého chlapce, prožíváme s ním stěhování i to jak si třeba jen hraje, avšak to ještě netušíme jak krátký může jeho život být. To co si člověk uvědomí až když ztratí někoho blízkého - musel ten chlapec opravdu umřít?

plakát

Drive (2011) 

Tolik napětí, očekávání a skvělé atmosféry jsem u jednoho filmu dlouho postrádala. Konečně jsem to vše našla ve 100 minutách. Skvělý film, u kterého jsem nevěděla co můžu ve zlomku další minuty čekat.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Chcete tenhle film doporučit přátelům a oni vás poprosí aby jste jim trochu naznačili oč ve filmu jde? Hodně štěstí, jelikož tak snadné to nebude. V tak spletitém příběhu, plném rivality, kulis a triků není snadné se orientovat. Nepřestanete počas celého filmu tápat a přemýšlet, co je vlastně realita a co ne.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Paráda! Již od prvních záběrů bylo jasné, že tenhle film se povedl, ale až poslední věta mi dokázala vyrazit dech! Všechno dokonale promyšlené, propojené. Kdo si bude myslet, že má film již na začátku dokonale přečtený a bude si říkat, že nad Scorsesenem vyzrál, plete se.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Leonardo nám již od 19let dokazuje jak je skvělý - jeho roli mu nejde než "sežrat i s navijákem". Dokonalý herecký koncert - u takovéto role není těžké sklouznout k trapnosti, ale Leo ukázal, že se to dá zvládnou bravůrně. Jelikož jsem film viděla až nyní, Leo si u mě jenom pojistil pozici jednoho z nejlepších herců součastnosti. Dost chvály k Leovi. Johny Depp se své role sympaťáka zhostil taky dobře. Zkrátka povedený film.