Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

The Divide

The Divide (2011)

Tak jsem se konečně dočkal! Konečně něco co můžu! Hned ze začátku jako bych ke křeslu přirostl. Bylo to tak napínavé, že by se atmosféra dala krájet! Post apokalyptické filmy, to prostě žeru. Už od začátku jsem věděl, že se jedná o velmi kvalitní film a také že ano. Banda lidí co se skryje v protiatomovém krytu, jídla je zatím dostatek, pár lidí se zblázní a začíná se šířit ponorková nemoc... Prostě mazec! Celkem mě zaujala zajímavost "Původně se spekulovalo, že film je adaptací počítačové hry Fallout. Zvěsti však byly okamžitě vyvráceny. " Popravdě, celkem mi to tu hru připomnělo, takže bych to zas tak nevyvracel.

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Film mě neskutečně zaujal svým dějem. Dokázal mě u toho držet od začátku až do konce a to díky skvělému provedení a negativním pohledem na budoucnost. Film jsem viděl zhruba 3x a musím říct, že mě nikdy neomrzel. Počítám s tím, že se na to v brzké době opět podívám. Škoda, že není více takových filmů, které zobrazují negativní budoucnost lidí, jejich zoufalost a snahu o vrácení všeho dění do normálu. Pro mě číslo 1 ve svém žánru.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Vůbec nevím co k tomu říct. Ale jedno vím jistě, film si ihned přidám mezi své oblíbené, protože tak skvěle udělaný film jsem snad ještě neviděl! Herecké obsazení je skvělé, hlavně Mélanie Laurent. Kdyby to šlo, dal bych těch hvězd klidně i šest.

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Na tento film čekalo hodně lidí a dočkali se na to. Už je to "chvíli" co to vyšlo a kdo viděl byl určitě spokojen jako já. Filmy tohoto žánru já můžu a mohu jen doporučit. Herecké obsazení je skvělé, taktéž herecké výkony a soundtracky z filmu prostě vynikající! To zpracování New Yorku je až neuvěřitelně propracované. Děj je taktéž skvělý a o atmosféře jako takové vůbec nemluvím. A myslím, že ten pes tomu ještě přidává na kvalitě. SKVĚLÉ!

Úsvit mrtvých

Úsvit mrtvých (2004)

No co k tomu říct? Je to snad jeden z nejlepších zombie filmů a hororů k tomu! Zacku Snyderovi se to povedlo a nemám tomu co vyčítat! Prostě bezkonkurenčně nejlepší! Zhlédnuto nejméně 5x.