Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Seveřan (2022) 

Pustil jsem to a nedokoukal. Vůbec mě to nedokázalo vtáhnout do děje. Žádná sympatická postava, ty jejich posahane rituály jsou těžká nuda, ale co mě vytáčelo je ten boj. Na to jsem se těšil a jako sorry, fakt to vypadalo divně. Nevím, zda to bylo mizerným střihem, nebo kamerou, možná obojím, ale ten boj byl trapný. Ne fakt ne, na to se koukat nedalo a těšil jsem se na to.

plakát

Černobyl - The Happiness of All Mankind (2019) (epizoda) 

Davam pet hvezdicek, ale je z meho pohledu nejslabsi dil teto serie. A ano pet hvezdicek... Priznam se, ze zminenych 90 sekund se mnou nic moc nedelalo, ale kdyz si vzpomenu na dokument Bitva o Cernobyl, kde jsou dobove zabery z Mášy a odhazovani grafitu zpatky do vybuchleho reaktoru. Pri tom jsem mel fakt stazenej zaludek a fakt mi z toho nebylo uplne nejlip. No a antousci. Kua, to bych nemohl... Bylo to super dil, ale nejslabsi z tech ctyr :)

plakát

Černobyl - Open Wide, O Earth (2019) (epizoda) 

byl to super dil. Maskeri se tu fakt vyradili :) A ta posledni scena s michackou. Wow, fakt jsem si rikal ty voe, to je stejne drsny. Natoceny to je tak, ze se clovek do tech lidi vcítí a o to hur se mu pak spi. Bojim se, co prinese ctvrty a paty dil.

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

ty voe, par dokumentu o Cernobylu jsem samozrejme videl a vzdycky si rikam, ty vole to byl/je pruser. A tenhle serial to znova potvrzuje. Cumim s otevrenou drzkou, nedycham a rikam si, ty jo, slusnej masakr.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

clovek pri koukani na tento serial (nechci psat dokument, protoze nevim jak moc to je verne) si rika, no ty vole, to je masakr. Po vybuchu. Do kolika ukazuje ten dozimetr ? Do 3,9 rentgenu A kolik ukazuje ? Ukazuje 3,9 rentgenu. Hmm, to neni tak strasny O chvili pozdeji Vzali jsme z trezoru dozimetr, co ukazuje do 1000 rentgenu a on nam shorel. To je teda kram, co nam to zase poslali. Tak jsem si pujcil dozimetr od hasicu, co ukazuje do 200 rentgenu Hmm a kolik ukazal noo, 200 rentgenu. Hmm, tak ten je taky rozbitej... Clovek jenom cumi s otevrenou hubou :)

plakát

Ray Donovan - Série 5 (2017) (série) 

5. serie... tezka nuda, strasne me to nebavilo a az ke konci se to zase rozjede.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Zkouknuto cele, a zvysuji ze 3 hvezdicek na 4 :) Jo, je to super podivana. Dvouhodinovy videoklip. Zbesily strihy, ze jsem se chvili ztracel, ale druhe zkouknuti hodne pomohlo. A ten soundtrack je bozi. Kdyz jde na hlavniho padoucha, mecem skrta o zem, z nej litaji jiskry a do toho hraje The Devils and The Hutnsman, tak mi z toho vstavali chlupy na zadech. Jo, jako jo.

plakát

Den patriotů (2016) 

Priznam se, ze jsem vubec netusil o cem to je. Kdyz to zacalo a zacalo se mluvit o maratonu, tak si rikam hmm, ze by Boston ? A on jo :) Ja tyhle filmy podle "skutecne" udalosti mam rad. Jinak tam samozrejme pridame typicke kecy, my jsme americani, my se nedame, my je vsechny zpraskame a divak bude spokojen. Jo, ja byl. A kdyz vyslychali tu muslimku, tak jsem si rikal aaaaa bude pokracovani Unthinkable (kdyz tam vesel typek s kufrem :) ) a ne... nebylo.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Tohle bylo fakt docela dobry :) ted mi pristala od kamaradky zprava, to je strasne depresivni serial. priznam se, ze ja to tak depresivne nevidel. Naopak jsem se u toho bavil a tim nemyslim, ze bych se rechtal na cele kolo. Byl jsem zvedavej, jak to dopadne, nevidel jsem tam zadna hlucha mista, herci super, soundtrack taky pecka a kloboucek smeknout pred Nicole Kidman, vypada fakt dobre :) Priznam se, ze me konec prekvapil. Nekde jsem cetl, ze je to jasny od tretiho dilu. U me teda ne :) A rekl bych, ze i ti mali parchanti to zahrali suprove.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Bylo mi to doporuceno od kamaradky. A prej si priprav kapesnik. Nastesti kapesnik nebyl treba, nas tvrdaky neco takoveho nerozhodi :) Prece jenom bylo jasne, ze to asi tak dopadne, ale na druhou stranu toho kluka fakt chapu, protoze bych asi chtel to same. A kdyz se tam objevil Tywin Lannister a Daenerys, tak uz mi v tom filmu chybel jenom Tyrion a nekdo od Starku :)

Ovládací panel