Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (116)

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Těch nelogických momentů tam bylo sakra hodně, ale i přesto mě to bavilo a umím si představit, že si to za nějaký čas pustím znovu. Slabší 4*

plakát

Díra (2019) 

Skvělý nápad i zpracování. Tenhle typ filmů miluju a těšila jsem se na konec, který teda nestál za nic. Škoda, bohužel to celkově kazí hodnocení jinak nadprůměrného filmu.

plakát

Spolu (2022) 

Tady byl Štěpán ovšem geniální! Je něco, co on neumí? ;) Překvapení roku.

plakát

BANGER. (2022) 

Jednu hvězdičku dávám Láďovi, protože ten jedinej mě na celým filmu bavil :-) Nevím, co berou uživatelé, kteří hodnotí nad 4 *, ale chci to taky.

plakát

Slunovrat (2019) 

Mám takovej pocit, že jsem byla na úplně jiným filmu, než všichni hodnotící tady. Jinak si to asi nedovedu vysvětlit?!? No ach jo.. jednu hvězdičku dávám za to, že jsem vydržela v kině do konce a za ty vtipný scény, co asi vtipný bejt uplně neměly, ale coo :)

plakát

Cena za štěstí (2019) 

Tak tohle bylo velký špatný. Já vím moc dobře proč na český filmy nekoukám. Jsem neponaučitelná! Všichni spěj se všema, děti mají děti, sedmiletý děti kouřej.. Neee. Po dlouhý době jsem se musela v kině přemáhat abych neodešla. Jedna hvězdička, ani nevím za co, třeba za Chýlkovou a popkorn, ty byly fajn.

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Knížku jsem nečetla, ale filmové zpracování je průměrné... prvni díl těžce podpruměrný a i trochu, jo trochu víc, trapný. Druhý díl ušel a poslední díl byl příjemný překvapení.. škoda že to takhle nešlo od začátku, hrozně dlouho jsem se přemlouvala abych šeď vubec dokoukala a dala šanci i dalším dílům.

plakát

Mimoni (2015) 

Do kina jsem dorazila o 20min dříve, jako bych tušila, že tam bude nával. Nespetla jsem se bohužel, fronta jak u pokladny (skoro to vypadalo jako by lístky dávali zadarmo), tak u jídla... (díkybohu za online platbu!) Takže mě čekalo jen menší, cca 25minutové čekání na colu a popkorn bez kterýho bych prostě neodešla i kdybych tam čekala další půl hodinu. Do sálu přicházim už za tmy, jako dalších cca 80 lidí, z nichž tak minimálně půlka se courala ještě během půl hodiny po začátku filmu. Pracovníci cinestaru tohle trošku nevychytali. Ale teď k hodnocení filmu. Mimonština byla skvělá, to se opravdu povedlo, že se musel smát naprosto každý i kdyby nechtěl. K první půlce filmu nemám co vytknout (možná je to i tím že mi přesně v půlce došel popcorn:) Ta druhá byla o dost slabší, konec předvídatelnej, ale to jsme tušili asi všichni že? Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec jednu přidám, přece jenom je to srdcová záležitost a ráda se k ní ještě vrátim v nejbližší době.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Seriál miluju a první díl byl výbornej. Ani by mě nenapadlo, že by tohle mohl bejt takovej průšvih, ale byl a pořádnej, že se to snad ani těm dětem nemohlo líbit.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Docela jsem se toho bála, přeci jenom dobré české filmy za posledni dobu se daji spočítat na prstech jedné ruky, ale byla jsem příjemně překvapená. Rozhodně lepší průměr.

Ovládací panel
4 body