Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Ilja Racek

Fenomenální herec rozličných a nevšedních charakterů. Nelze popsat slovy to, co člověk cítí při jeho hereckém koncertu. Velmi charismatický, okouzlující a  nezapomenutelný. Škoda, že se v televizi neobjevoval častěji. Naše mladá generace je ochuzena o jeho skvostné divadelní výkony!

Jiří Adamíra

Takové charisma jako měl Jiří Adamíra .... Všechny jeho role jsou opravdové. Když hraje padoucha, nevíte, jestli ho nenávidět nebo milovat. Jeden z nejlepších našich herců a ten  hlas...hmmmm!

Josef Kemr

Vynikající herec s úžasnou duší, která zasáhne do hloubi srdce...

Jiří Dvořák

Velmi charismatický a nadaný herec se sametovým hlasem a okouzlujícím vystupováním!

Shahrukh Khan

Bollywoodská jednička! Nic jiného snad netřeba dodávat!

Christian Clavier

Vynikající francouzský komik, nastupující na místo Luis De Funese, jenže narozdíl od něj umí být velmi přesvědčivý až nepřekonatelný i ve vážných rolích .

John Cusack

Zvláštní atypická osoba, která ze své atypičnosti udělala přednost, což se vyplácí i ve filmové oblasti. Co mě mrzí, jsou jeho komerčníní výstřelky v hollywoodských romanťárnách!

Ewan McGregor

U mnoha filmů jsem si říkala, že si ho v této roli nedokáži představit, ale po shlédnutí mi vždycky kolovalo  hlavě, jak perfektně a bezkonkurenčně se toho filmu a role zhostil!

Joaquin Phoenix

Nevyrovnaný rozervaný introvert, který jako většina mých oblíbených umělců udělá ze své zvláštnosti velkou přednost a promítá jí i na plátno!

Kevin Spacey

Dodnes jsem nerozluštila, co se skrývá za tím tajemně okouzlujícím pohledem!