Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Mel Gibson

Mel Gibson natočil spoustu pecek (Šílený Max 1 - 3, Smrtinosná zbraň 1 - 4, Odplata, Maverick, Statečné srdce, Spiknutí, Výkupné...) Ale od doby, kdy se z něho stal "pánbíčkář", jde jeho kariéra podle mě dolů, začal režírovat Umučení Krista, Apocalypto. Před kamerou natočil jen průměr Moje letní prázdniny a ještě cosi, kde už si ani názvy nepamatuju. Vrátí se ještě do bývalé formy? Pomoci by k tomu mohla ohlášená Smrtonosná zbraň 5, od které se už dříve mírně distancoval. Podle mě si o ještě nechá rozhodně projít hlavou.

Danny Glover

Neokoukaný herec, který si nádherně sedl filmařsk s Melem Gibsonem, jejich série Smronosných zbraní považuji za nejlepší akční komedie přelomu 80. a 90. let. Navíc dokázal zahrát po Schwarzennegerovi ve dvojce Predátora....

Robert Downey Jr.

"Je to rebel, při zatýkání 3 vojáky těžce zranil, 2 zhmoždil a jednoho zesměšnil" Jakoby hlášce kaprála Petra Nárožného z pohádky S čerty nejsou žerty na Roberta chybělo jen a vyžahl při tom litr Bourbonu. Herec je to charizmatickej jako málo kdo, mohl na tom dnes být ještě lépe, nebýt jeho problémů z alkoholem a drogami.

Louis de Funès

Idol mých dětských let. U jeho filmů se dokážu pobavit kdykoliv i dnes, protože on špatné filmy netočil a mistrovský dabér Filipovský jeho filmy ještě více vyzdvihuje.

Ivan Trojan

Nejlepší český herec poslední dekády je v české kinematografii téměř vźdycky zárukou kvality. Viz. Václav, Četnické humoresky, Brainstorming, Příběhy obyčejného šílenství apod.