Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Dva nula (2012) 

Mám rád fotbal, ale nemusím ani jedno "S". Dokument mi jen potvrdil, že někteří fanoušci těchto týmů jsou opravdu to, co si o nich myslím, tedy nic lichotivého. Chvíli mi také trvalo než jsem pochopil jakým způsobem to je natočeno. Celkově vzato, je to o ničem.

plakát

V cizí kůži (2011) 

Skvělý film, který mě okamžitě zaujal. Hlavně "kakací" scéna :-D Nicméně zábavnější mi přijde první polovina filmu, ta druhá už je trochu slabší a není tak vtipná.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) odpad!

Pár dílů jsem viděl, ale vůbec mě to nechytlo. NPH mi je strašně nesympatický, ostatně kromě Michel z Prciček se mi tam nelíbí nikdo.

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Je to docela fajn, člověk se pobaví i zasměje. Co si budeme nalhávat, obrovské lákadlo je Kat Dennings, která je prostě nádherná a jedna z nejkrásnějších hereček vůbec, aspoň podle mého názoru!

plakát

Želvy Ninja (2014) 

V mládí jsem to hltal a naprosto miloval. Proto jsem se na tento kousek strašně těšil, ale z kina jsem odcházel spíše zklamán. Přišlo mi to celé takové příliš megalomanské. Rozhodně se potenciál tohoto titulu dá využít mnohem lépe! Ale plus dávám za Megan :-)

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

Pár dílů jsem viděl a prostě mě to nebaví, leckdy mi to přijde až trapné. Aspoň hvězdu dávám za Milu.

plakát

Hooligans - Zákon tribuny (2006) (seriál) 

Kdo nemá rád fotbal nebo neví nic o fanoušcích a jejich mentalitě, tak zde moc kladně hodnotit nebude. Ale pro člověka, který ví o co jde a přemýšlí podobně jako lidé v dokumentu to je jednoznačně skvělý počin!

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Bavilo mě to před lety, baví mě to i teď. Al Bunda jako prodavač bot, dle seriálu snad nejhorší možné zaměstnání, nemá chybu. Stejně tak i flákačka Peggy, vypatlaná Kelly a věčný panic Bud. Jen díly zaměřené na Bucka mě moc nebaví. Protivná Marcy mi taky kolikrát lezla na nervy, stejně jako Alovi.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů o americkém venkově, nebál bych se říct buranově. Což je téma, které mi je sympatické. Kromě bratrů Hickeyových jsem si oblíbil i "uřvanou blbku" Joy, které navíc v české verzi dodává šmrnc hlas Hany Ševčíkové. Jen mě mrzí, že seriál tak nějak skončil bez konce.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Pro mě naprosto geniální seriál, jehož humor mi 100% sedí. Jen nemusím díly, kde moc nejsou hlavní hrdinové, např. díl s blechama nebo co to bylo. Ve spoustě názorů se shoduji s Cartmanem, nicméně občas si i já říkám, že něco je moc i na něho :-D Nicméně moje nejoblíbenější postava je Butters, ta jeho naivita je strašně roztomilá a každý díl s Buttersem v hlavní roli je skvělý. Navíc musím ocenit i český dabing, ten se fakt povedl. Dlouho jsem považoval za nejlepší animovaný seriál Simpsonovi, ale po shlédnutí několika dílů South parku je pro mě právě SP ten nej.