Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Nejoblíbenější uživatelé Podrobnější přehledy uživatelů

Bakllazaan

Roman Šafhauser
Újezd nad Lesy
okres Praha - východ (ČR)
Knihovník

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Muži, co zírají na kozy (2009)  *** 14.03.2010

Kdyby tam nehrál McGregor a neustále mu netrvdili že je Jedie, tak tam nezbyde ani špetka humoru.
     Miss Březen (2009)  ** 03.03.2010

Jedna za kozy a druhá za černošského doktora. 20%
     Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009)  * 16.02.2010

Megan je hezka jako opičí hnát a její herecký výkon je na hranici snesitelnosti. To i Jana Paulová se strhne k větším výkonům. Za pohled tu stojí fakt jen Amanda Seifried a... a to je tak všechno...tádýdádýdá. 20%
     Prey Alone (2004)  ***** 13.02.2010

unfuckinbelievable www.atom.com/funny_videos/prey_alone/
     We Shoot with Love (2009)  *** 12.02.2010

www.weshootwithlove.com/ Tak nejhůře z účástněných režisérů dopadl "nečekaně" Karel Janák, který nechal svoji reklamovou pointu v křečích hýkat o minutu déle, než bylo třeba. Jinak příjemný kraťasy. 60%
     Všichni moji blízcí (1999)  ** 06.02.2010

Film je sterilnější, jak anální sonda. Možná tak stejně nepříjemný a zanechává velmi nepříjemný pocit. 30%
     Zataženo, občas trakaře (2009)  **** 02.02.2010

Velmi pěkná a originélní grafika, plus uhozená a střeštěná groteska ve stylu starých disneovek. Někdo si konečně uvědomil, že v animácích vždycky šlo uhozený nápady, nikoli jen o morální ponaučení. Škoda, že Patrick Harris mluvil opici co nemluví, nebo jí neni prakticky rozumět, ale Cambell, jako zlotřilý starosta potěšil. 75%
     Imaginárium Dr. Parnasse (2009)  *** 21.01.2010

Trochu zklamání... při filmu jsem měl pocit, jako mívám po velmi zvláštním snu. Byl sice krásný a bylo v ném spoustu bláznivých a zajimavých věcí, ale nějak to celé vlastně nedávalo smysl. Film má jasně viditelnou linku už od začátku a nic nového nepřináší, přičemž průběh byl neceliství a věci, které mi měly připadat pěkné, mi prošuměly hlavou. Za což určtiě z většíá části může to blbý úmrtí 70%
     Terminus (2007)  *** 18.01.2010

Nemocná záležitost o tančícím kusu železobetonu :D
     Divoká stvoření (1997)  ***** 15.01.2010

Scénář: John Cleese ... napsal ho eště s ňákym nuzákem, který není důležitý a nebyl ani člen Monty Pythonů :) Mnoho stížností, že je to akorat vyvařený produkt FISH CALLED WANDA, je pro mne záhadou. Vlastně jsem si to užil víc jak WANDU. Několik referencí na minulý díl dokonale zakomponovaných do příběhu, pak várka černého humoru a slovních hříček jen potvrdily genialitu Johna Cleese. 80%
     Genius of Charles Darwin, The (2008)  *** 05.01.2010

Pro ty, co jsou alespoň okrajově seznáeni s prací Dawkinse nic nového tento dokument nepřinese. Takové malé všeobecné opáčko.
     Avatar (2009)  ***** 26.12.2009

Skvělý film. Na jednu stranu inovativní olbřímím způsobem (příroda,technika), a na druhou stranu asi jako pytel otrub (příbéh, dialogy). Ale dovolim si prohlásit, že o totu především šlo. A hlavné o 3D:)...když si přečtu komentář Ducharne, propuknu v pláč a smích, protože to někdo pochopil sice po svém, ale vskutku blbě. Film skutečně oplývá místy dialogy, jak z B filmu, ale to jen prot, že Cameron je mistr těchto dialogů - viz. True lies.....V dabingu krásně selhal Kryštof Hádek, jinak nemám výhrad, přestože si dobrovolně dabing NIKDY nepouštím! Dále si nedokážu film představit s českýma titulkama (rušily by). Jinak byl charakter hlasu nad očekávání dobře vybrán. Za BRILANTNÍ grafickou stránku MUSÍM 100%
     Jak se dělá televize (1989)  *** 16.12.2009

Na papíře to muselo vypadat o hodně lépe, ale stejnak je to lehce nad průměrem. 60%
     Tenká červená linie (1998)  *** 13.12.2009

Plakát to vystihuje přesně. Samé vážné pohledy a spousta záběrů na palouk. 60%
     Fm (2009)  **** 12.12.2009

Srovnání s IT se zde moc nehodí, jelikož jde o jinou koncepci seriálu. Ale trochu bych to přirovnal k Extras, se kterym sdílí chvíle opravdu nepříjemné trapnosti :)...zde ale není tolik zahnána do extrému, ale i tak jsem měl tendenci pauzovat:)
     Dellamorte Dellamore (1994)  **** 08.12.2009

Nebudu tu házet machra. Film jsem plně pochopil, až po přečtení kometnáře "Shadwella", přičemž jsem mohl konečně vstřebat všechny ty narážky a kvality filmu. Jenže to je jaksi primární chyba tohodle snímku, že je až příliš uzavřený do sebe, rozkouskován na mozaiky představ a pocitů. Rozhodně bych do popisu filmu přidal charakteristiku "psychologický"....70%
     Gentleman's Duel, A (2006)  **** 28.11.2009

více animací zde www.blur.com/
     Bobule (2007)  *** 16.11.2009

český film, ve kterém je konečně použit jiný filtr, NENí statická kamera, nehraje tam Macháček, a není to drama.... PS: Marian Roden je velmi zajímavý. Doporučuji ho v divadle. 60%
     Rok jedna (2009)  ** 31.10.2009

Srovnávat tohle se Scary Movie nebo Distaster Movie? Né úplně, ale od spolutvůrce Ghostbusters jsem očekával něco, kde nejedí hovna. 45%
     Těžký život dobrodruha (1941)  **** 31.10.2009

Jinak pěkný film, kazí nepříliš vydařená pointa na konci a nemastný-neslaný románek hlavní postavy. Ale vydařené kulisy a hudba s galantním "zlodějem" film drží.60%
     Hotel Rwanda (2004)  **** 23.10.2009

Co by se stalo, kdyby se tam nemluvilo anglicky? Možná to, že by se z toho rázem stal artový film že? Ale rozhpdně o třídu lepší. Takhle z toho vypadlo klasické hollywoodské klišé....mě to prostě nestačilo. 85% a rozhodně bych to nezařazoval do topky.
     Rozchod! (2006)  ** 12.10.2009

Nízké hodnocení z důvodu naprosté absenci jakékoli invence. Ani nevim proč sem se na to vlastně díval. Možná jenom proto, abych oddálil další čas na učení.
     Pravdivá romance (1993)  ***** 04.10.2009

Krása. Kouzlo starého (vlastně mladého) Tarantina je jako lesk dobře zachovalé bižuterie. Největší kouzlo pro mě je v tom, že jeho dialogy a situace by se (téměř) nikdy nemohly uskutečnit v reálném světě. Jde o to, že tarantino ví, co je klasika a jak bysme "chtěli", aby vypadal rozhovor mezi mafiánem a obětí a pod. Zkrátka to umí "tak akorát" přehnat, aby to mélo šmrnc správné drsnejch chlápků. oh yeah.....škoda jen že Tony se moc nepředvedl. 90%
     Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)  **** 30.09.2009

Svět Wese Andersona sem si velmi oblíbil. Sice je toto trochu slabší ale kamera, staromilská atmosféra velmi šikovně hudebně podbarvená, vyšinuté postavy a vypiplanost každé scény zůstala. A proč hlavní hrdina vypadá jako Tom Cruise??? 70%
     Basquiat (1996)  *** 28.09.2009

Velká škoda tohoto snímku, že biografii umělce režírovali absolutní neumělci. Náznaky tam jsou, ale film trpí klasickými KLADY/ZÁPORY biografického filmu. Jeffrey Wright je velmi příjemný a Bowie hodně kvalitní, ale přeste by film potřeboval nůžky a hlavně zajímavěji podanou režii. 50%
     Moongirl (2005)  **** 19.09.2009

Juk tu: www.youtube.com/watch
     District 9 (2009)  ***** 17.09.2009

TO BYLO TAK STRAŠNĚ PĚKNÝ???!!!!
     Maj kompjutr (2002)  **** 14.09.2009

Příliš pravdivé na to, aby to mohla být pravda. Ale ona to bohužel pravda je. 80%
     Přednosta (2003)  ***** 11.09.2009

Znaminitý plašič špatné nálady! Bohužel má film tendenci zkončit příliš brzo. 90%
     Zábavný park (2009)  ***** 06.09.2009

Naprosto klasický scénář. Neznámé místo, seznámí se, maj se rádi, nemaj se rádi, udobří se. Ale celé je to podané v tak příjemném hávu že na to uplně kašlete. Mimochodem "Jesse Eisenberg" je naprostý klon "Michaela Cera", ale o jedno hvězdné datum charizmatičtější! 75%
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah