Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Naprostá spokojenost, krásný a jednoduchý narativ, který ukazuje, že i ženy mají právoplatné místo v tomto žánru. Výborné diverzní obsazení, jehož diverzita je rozehraná i v samotném ději včetně úsměvných, nikoli však toxických, stereotypů. Perfektní pro letní blažený odpočinek.

plakát

Ladíme! (2012) 

Krásný odpočinkový výstřelek se sympaťačkami v hlavních rolích, zajímavou hudbou a především fenomenální "fat Amy".

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Příjemné překvapení, především v hereckém obsazení ústřední dvojice. Andrew mi sedl mnohem více než Toby. Mnohé momenty pobavily a co že je to idealizované a trochu přehnané, takové filmy jsou přeci k potřebám našeho eskapizmu naprosto perfektní.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Láska a adorace zcela nekritické, ovšem připomínka mládí a všech těch pravých hrdinů za zaslepení stojí :)

plakát

Prozíravost (2012) (seriál) 

Další z řady speciálních poradců, opětovný model excentrického muže se zvláštním darem (tentokrát percepce) po boku inteligentní, krásné a svéhlavé ženy zákona. Prozatím je seriál zajímavý, má však velmi pomalý rozjezd a nejsem si jistá, jestli někdy dosáhné kýžené rychlosti.

plakát

Dokonalá rodina (2011) 

Materiál s velkým potenciálem, zajímavým tématem a skvělým obsazením, nevím, kde se stala chyba, ale vyšlo to tak nějak průměrně. Je to hezký film, ale nevzbudil ve mně v podstatě žádné výrazné emoce. Na deštivé odpoledne dobré, ale to je tak vše.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Já bych nebyla ohledně tohoto filmu natolik skeptická, je to skutečně zajímavý koncept, který se dal zpracovat lépe, ale i hůře. Hlavní hrdina sice působí jako robotická nádoba, ale jeho statičnost naštěstí vyrovnává skvělá Olivia Wilde a Harrison Ford je nedaleko za ní. Konec je samozřejmě naprosto předvídatelný, ale řekla bych, že je to dobrá zábava na neperspektivní odpoledne.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Z věrnosti k filmové sérii, která pro mě znamená první návštěvu kina a podobné zážitky, hodnotím čtyřmi hvězdičkami, ovšem jsem si vědoma, že jsem byla přemožena svým vlastním patosem.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Inu tak pěkná oddechová romantika se sympatickými herci, lepší než drátem do oka..

Ovládací panel
5 bodů