Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Hudební

Pořady (10)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

V den mého 1.výročí zde na csfd jsem se rozhodl napsat komentář k mé nejoblíbenější reality-show. První série jsem kdysi viděl na nově a hned jsem si to oblíbil. Po čase jsem se k tomu vrátil a postupně shlédnul ostatní série. Když se ohlédnu, jak šel čas, tak jsem byl svědkem velké přeměny ve hře, která v počátcích byla spíše záležitostí přežití jako takovému, obstarávání potravy, vody atd.. Postupem času se z toho stávala čím dál více sociální hra a vlastně v posledních sériích jde už jen o taktiku, což na jednu stranu může být škoda, na druhou stranu ale je to stále zajímavé. Mé oblíbené série: Afrika (3), a to z důvodu faktu, že vyhrál hráč, kterému jsem fandil od prvního dílu. A pročpakže jsem fandil Ethanovi? No protože řekl, že je fotbalista :-D Takže to mi samozřejmě udělalo obrovskou radost. Další oblíbená série: Cook Islands (13): Tahle řada podle mě byla jednoznačně nejlepší, jak co se týkalo soutěží, tak strategie. Od prvního dílu jsem fandil Yulovi, s dalšími díly jsem zase obdivoval Ozzyho. Tato série měla hodně do sebe a musím zdůraznit, že od žádné jiné řady už neočekávám nic lepšího. A nemohu si odpustit zde napsat o soutěži o imunitu, která byla podle mě ze všech soutěží ta nejzábavnější na koukání. A tou byla soutěž ve vodě, kde se překonávali překážky a pro něco se museli potopit. Tam Ozzy všechny neuvěřitelně komicky převálcoval, tu soutěž jsem si pouštěl stále a stále dokola. Další řady už nebyli takové, vyzdvihnul bych 20.Sérii H vs V, a ještě 21. Nicaraguu z důvodu vítězství hráče, kterému jsem též fandil od začátku. Neoblíbené série nebo-li série, které pro mně byly nejnudnější: 17 (Gabon) - nejslabší řada, pak nic moc řady 9, 11 a pro mě nic moc 16.Řada, což vím, že se mnou moc lidí nebude souhlasit. Víc se mi ty řady pitvat nechtějí, to by bylo už moc dlouhé. Přidám jen oblíbené hráče: Ethan, Tom, Lex, Neleh, Paschal, Jenna M., Johnny Fair play, Tom Westman, Terry, Yul, Ozzy, Yau-Man, Michelle, Kenny, Russell, Danielle, Fabio, David. Neoblíbenci: Sandra!!!!!!!!!, Vecepia, Candice, Boston Rob v 8. a 20. Sérii, Cirie a určitě další na které si teď nevzpomenu :-)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Ach ta nostalgie. Tuhle soutěž jsem naprosto zbožňoval. Velice originální, zábavné. České týmy zde patřily k těm lepším, co pamatuju. V dnešní době si můžeme nechat jen zdát o tak perfektní soutěži.

Na stojáka

Na stojáka (2004)

Velice zábavný pořad. Mám zde své vybrané komiky, kteří mě nikdy nezklamou. Nejlepší je podle mě Lukáš Pavlásek, u jeho vyprávění se směju jak blbej. Další, který jsem si oblíbil jsou: Iva Pazderková, Daniel Čech, Karel Hynek, Richard Němec a pak také Richard Nedvěd, který se pak objevil i v soutěži Česko Slovensko má talent, kde se umístil na druhém místě...

AZ-kvíz

AZ-kvíz (1997)

Tahle vědomostní soutěž mě baví. Kdysi jsem si říkal, že až mi bude 18, tak se tam hned přihlásím. To mě ale omrzelo a už po tom netoužím. Občas jsem se na to díval, ani vlastně nevím, zda to ještě beží, už jsem to dlouho neviděl. Kolikrát jsem žasnul, jak lidé volili úplně nesmyslná čísla, která nedávala smysl. (Podle mého názoru mají navrh lidé, kteří jsou dobří v piškvorkách). Akorát ty finanční odměny by mohly být trochu vyšší.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Vtípky Jana Krause jsem vždycky měl rád, pokaždé jsem se skvěle pobavil. Řekl bych, že se jednalo o jednu z nejlepších, ne-li o úplně nejlepší show u nás, která si udržovala svůj standart a neklesala na kvalitě.

Ber nebo neber

Ber nebo neber (2007)

aaaa, kufříky:-) To jsem vážně mohl. Zde není potřeba vědomostí, je to jednoduchá soutěž o štěstí. Nádherné slečny držící kufříky s čísly, soutěžící je postupně vybírá a odmítá nabídky bankéře. Pěkné, zábavné a někdy i napínavé. Můj favorit byl kufřík 22.

Buly

Buly (1992)

Dříve jsem se vždy těšil na sobotu odpoledne a na hokejový přenos. ČT 2 vždy uměla z přenosu vytěžit maximum. V současné době už ovšem přenosy nesleduji, spokojím se s výsledky a někdy se sestřihy. Jsem milovník hokeje, lépe řečeno pasivní fanoušek, takže rozhodně z nostalgie je mé hodnocení jasné.

Dohráno

Dohráno (2001)

Zajímavý sportovní pořad, zaměřující se na fotbalovou Gambrinus ligu a mám dojem, že i na hokejovou extraligu. Sestřihy parádní, komentáře a rozbory taktéž na velmi dobré úrovni. Prostě když se sportu ujme česká televize, stojí to za to...

Tele Tele

Tele Tele (2000)

Hodnocení 4 hvězdičky dávám za jejich začátky, kde jsem s oblibou sledoval každý díl a pokaždé se nasmál. Postupem času ale kvalita humoru šla rapidně dolů a pořad se stával čím dál více trapnou záležitostí.

Country estráda

Country estráda (2001)

Humor Ivana Mládka mi je docela blízký, jeho vtipům, scénkám a písničkám se pokaždé rád zasměji. A ti jeho kumpáni v tomto pořadu též stojí za to :-) A když byl někdy nějaký díl slabší, tak Pitkin na konec to jistí :-)

Ovládací panel
181. nej uživatel Česko
120 bodů