Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

No musím dát 4*, ale jen kvůli těm svalům :D :D :D. Ty si to zaslouží!

plakát

Marťan (2015) 

:D no, rozhodně jsem nečekala, že se tolik zasměju. :) perfektní.

plakát

Noe (2014) 

Takovou slátaninu jsem ještě neviděla. Amerikáni už neví, jak veřejnost přesvědčit, že křesťané jsou blázni, postava Noeho to dokonale dokazuje. I když to možná někomu příjde jako, že by tahle verze mohla být skutečná, pravdě se to ani neblíží. :(

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

No musím tedy říct, že na to, že to má být akční jsem se dost nasmála. Když se tam zjevil Banderas, tak už jsem měla dost. :) Hodně lidí by to odsoudilo, ale já se ráda zasměju. Takový akčňáky by mohli točit furt.

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

nejdřív mi to přišlo jako blbost.. ale ještě mě film tak nepřekvapil. vtípky byly skvělé a ta rozkošná jahůdka.. :) prostě perfektní. u moc filmů jsem se tak nenasmála jako tady.

plakát

Umělec (2011) 

Obyčejný, neobyčejný příběh. Návrat němého filmu? To asi ne, ale každopádně je to skvělý nápad. Němé filmy mají něco do sebe, nepotřebují dabing... takže je dřív uvidíme. Ačkoliv nejsem nějaké angličtinářské eso, všemu sem dokonale rozuměla a to je podle mě hlavní výhoda. Film tak jak je, bez větších úprav pochopí každý... Krásné!

plakát

Černá labuť (2010) 

Cítila jsem to... dokonalé, bylo to dokonalé.

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Co tady hodnotíme, kvalitu hereckých výkonů a příběh a nebo drtivou pravdu těchto příběhů? U tohoto se přikláním k druhé variantě. Co záleží na tom jak se to zdá přehnané a kliše a doví co co jsem si v komentářích přečetla? Co je opravdu realita? Je mnohdy až moc blízko tomu co jsem viděla. A teď mluvím o Tatínkově holčičce. realita je strašlivá když si uvědomíme kolik dívek nejen v ČR potká takový osud a nebo podobný. Na co všechno poukazuje? Ať si říká kdo chce, co chce... jsem ráda že něco takového je, že se někdo pokusil o znázornění toho co tvoří tolik prbblémů. Měli bychom se nejdříve zamyslet a pak až hodnotit. Poznat hlubší sdělení...

plakát

Bastardi (2010) 

Bohužel na tomto filmu je taky mnoho pravdy.. jako filmový kousek sice nestojí za moc, ale když si ovědomíme kam to spěje a že je to většinou problém špatné výchovy měli bychom sklapnout. Já jelikož sem student a v prostředí školy se pohybuju docela dobře vím o čem mluvím. Na mnohých školách je chování žáků k učitelům do nebe volající a o chování na veřejnosti, na ulici, na nějakých veřejných akcích už snad ani nemluvím. Lidé by si měli uvědomit co nás s takovou čeká a tento film byl podle mě takový pokus, aby si to lidé uvědomili.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Přávě jsem dorazila z kina. Z mého pohledu milovníka Harry Pottera to možná nebude objektivní, vlastně určitě ne, ale... Poslední díl byl opravdu fantastický, přesně takové zakončení jaké bych si přála, skvělé efekty, hudba, mimořádné herecké výkony herců kteří se předtím moc nedostali ke slovu, kamera. Já prostě nemám slov, a to se mi mimochodem moc často nestává. Je až na pováženou jak skvěle je zde skloubena hravost, vtip ale i napětí a silné emoce. Když prožijete příběh Harryho Pottera, již není cesty zpět!