Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Obrovské zklamání.... nic výstižnějšího mě nenapadá a jedna hvězda je pouze za to, že k filmu je opravdu příjemný soundtrack..

plakát

Konzultant (2013) 

V první chvíli po shlédnutí jsem tento film chtěla ohodnotit jako odpad... jelikož prvotní dojem je naprosto šílený, nechutný a přesně takto jsem se cítila po shlédnutí 8 mm.... jenže... po druhém zamyšlení si člověk uvědomí, že toto je pouze vystižená syrová realita mnohých "byznysů". Jako příjemný fakt jsem brala filozofické dialogy, které mě bavily a jsem ráda, že Cameron Diaz si konečně v nějakém snímku zahrála jinak, než jako naivní blondýna.

plakát

Byzantium (2012) 

Mé pocity jsou rozporuplné. Skutečně mě překvapila Gemma Arterton, která se konečně někde trochu projevila. Taky chválím Saoirse za její moc pěkně vystřižené klavírní vystoupení. Obrovský mínus je ten jejich vystřelovací nehet namísto špičáků?? No.... co k tomu dodat. A krvavé vodopády? No comment. Takže slabší tři hvězdy...

plakát

Čistá duše (2001) 

Russell Crowe zde předvedl skutečně excelentní výkon!!

plakát

Městečko Eastwick (2009) (seriál) 

Občas je cítit béčkovost, ať již v dialozích nebo grimasách, ale na oddech jak dělané, takže proč ne:)

plakát

Maniak (2009) odpad!

Hloupě jsem naletěla na to, že jsem si myslela, jak se dívám na psycho s Frodem Pytlíkem... ovšem někdo se asi náramně baví tím, že na netu dává pod názvem Maniak (2012) (opravdu ti díky, neznámý škodolibý člověče!!!!!!!) tuhle neskutečně céčkovou, pitomou hovadinu... fakt jsem nic horšího dlouho neviděla. Co ty šílený efekty, debilní dialogy, prostě strašný úplně všechno??? Jsem naštvaná....

plakát

Anna Karenina (2012) 

Opravdu mě rozčilovaly ty kulisy...nebýt jich, tak bych bývala dala i vyšší hodnocení, ovšem tohle mi kazilo celkový dojem z filmu.

plakát

Cosmopolis (2012) odpad!

Na tenhle film jsem se těšila opravdu dlouho, především jsem byla zvědavá na Roberta... ovšem po shlédnutí musím říct, že něco tak nudného a nezáživného jsem opravdu dlouho neviděla. Nudné, divné dialogy... co to má být? Pro mě absolutní propadák.

plakát

Čas sluhů (1989) 

Chýlková je prostě nepřekonatelně skvělá!

plakát

Prometheus (2012) odpad!

Větší s*** jsem dlouho neviděla... přitom jsem si na tenhle film opravdu těšila, zlákalo mě herecké obsazení v čele s Noomi, Charlize a Michaelem... bohužel se z toho vyklubalo něco příšernýho. Palec dolů.