Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Když jsem film sledovala, tak jsem byla napnutá jak kšandy.... co? jak? proč? Kdo je hodně zvědavý, tak by ho film vyloženě nudit neměl. Konec ale tvůrci docela odflákli a to je velká škoda.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Docela slátanina...Tentokrát to vypadalo jako Star Wars s vikingskými motivy. Nejlepší je, když ti nejmocnější bohové jdou proti nepřátelům s pistolemi se sekerami a kopím. Efektivní středověké bitvy, ale v pozadí létají letadýlka s lasery :-D Jinak ale jednotlivé scény byly opravdu vtipné.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Pravděpodobně to vystihuje dnešní mládež. Přímo ta americká je opravdu na pěst...takže asi optimisticky doufám, že to byl jen filmařský záměr.

plakát

Gravitace (2013) 

Moje oblíbená herečka s mým oblíbeným režisérem. Jiné hodnoceni snad být nemůže. Že všichni tvrdí, že to není o příbehu? Mají pravdu. Je to čiste záležitost efektivnosti v imaxu, který můj mozek z neznámých důvodů nezmátl dostatečně, abych si triky naplno vychutnala. Nebudu nad tím však brečet, protože to stálo za to. Jediné co mi asi vadilo byla délka filmu, který je sám o sobě dosti svižný, takže mi pak celkem připadalo,že jsem v kině byla opravdu jen chvíli.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) odpad!

Nic proti čtyřicátníkům, ale jsou opravdu tragičtí... Netajím se tím, že patřím k typické konzumní společnosti, takže mě hloupé komedie baví, ba dokonce je vyhledávám. Prostě nic přemýšlivého... Tohle je ale vážně ******píp*****píp***** na který se opravdu nedá dívat. Prostě odpad!!!! Paul Rudd býval sympaťák... Nevím čím to, že je mi teď tak otravný. Přemýšlím....třeba tím filmem, eh?

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Pilot byl vskutku zajímavý... dál se to ale ubírá cestou jakýchkoli jiných kriminálek..dobře...tomto případě s prvky superschopností. Smířila jsem se s tím, že tam nebudou Avengers, ale jako jejich fanynka jsem se z S.H.I.E.L.Du teda na zadek neposadila.

plakát

Stážisti (2013) 

Hrají tam mí dva nejneoblíbenější herci Vince Vaughn a Will Ferrell... Dostala jsem ale to co jsem očekávala, tak si nebudu stěžovat.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Příběh mě vůbec nezaujal natolik, abych si chtěla přečíst knihu. Visuálně to však bylo perfektní. Nevím jaký by byl můj názor, kdybych to neviděla na velkém plátně, ale jsem spokojená...

plakát

Bez dechu (2011) 

Film jsem viděla před 2 dny, k hodnocení jsem se dostala až dnes a jediný co si vybavím je výrazně objemné obočí Lily Collins. Čím to asi bude?