Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (196)

plakát

Leon (1994) 

Asi jsem se do těch dvou zamilovala. Poznala jsem to tak, že mě přestalo bolet břicho.

plakát

Cashback (2006) 

Počkat počkat počkat...!? To bylo jako všechno? Nikdo mě nepřipravil na to, že mě těch pár minut tohohle půvabného filmu rozmazlí natolik, že budu odmítat závěrečné titluky! Kde se dají sehnat vystřižené scény? Doufám, že jich jsou hodiny!!!

plakát

Zalknutí (2008) 

... Možná pro to, že miluju Palahniuka. A tenhle film předlohu interpretoval se ctí :)

plakát

Hříšný tanec (1987) 

V top desítce je bohužel jen 10 míst a pro tenhle srdeční kult mi tam místo nezbylo, i když jsem se opravdu, ale opravdu snažila! Závěr - tenhle komentář vám absolutně k ničemu nebude, jen jsem se prostřednictvím přiznání se (ještě bych sem přidala jedno "se", ale už se mi zdá, že těch "se" je v týhle větě už celkem dost na to, že se jedná o větu né tolik rozvitou) chtěla očistit od filmového smilství s jinými skvosty.

plakát

Malá smrt (2014) 

Nejspíš film mýho života - možná proto, že jsem taky takovej malej skromnej úchyl :-D Už jsem ani nedoufala, že by mě nějaký film mohl zároveň tak neuspokojit, potěšit, rozplakat, překvapit, naštvat, rozesmát... Tak ráda se filmem nechám tahat za nos, sakra díky za to!! :-D

plakát

Sirotčinec (2007) 

Celou dobu jsem jen uhranutě koukala na obrazovku, neschopná pomyslet na cokoliv jiného než na odehrávající se příběh. Zažila jsem neuvěřitelně uvěřitelný strach a děs, což se snad žádnému jinému hororu ve mně v takovéhle míře nepovedlo vyvolat. Slušná dávka nečekaných emocí na jeden večer, to budu rozdýchávat dlouho... Ale díky tomu "šťastnému" konci (v opravdu velkých uvozovkách!) se mi možná dneska ještě podaří usnout.

plakát

Nebezpečné hry (1998) 

To byl (podle mého) taaaaaaak ale tak strašně levnej pokus o "rafinovaný a překvapivý" film!

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Proč v popisku u žánru chybí štítek "komedie"? Škoda! Kdyby film byl laděn víc do komediální roviny, měl by pro mě pětihvězdičkovou hodnotu a můj velký obdiv. Nápad, že se dá ztroskotat vlastně i uprostřed zalidněného velkoměsta, se mi hodně líbí. Trailer vypadá na to, že tvůrci si udělají "nenápadně" velkou legraci z tragických vážných filmů o ztroskoncích, ale film se v důsledku tváří na to, že chce vypadat vážně, a to je škoda. Mohla to být opravdu zábava. Každopádně za nápad a smělé nevšední zpracování musím tvůrce pochválit :)

plakát

Lásce na stopě (2001) 

Vždycky žasnu nad tím, jak mě některé filmy dokážou zastihnout v tu pravou chvíli.. Tenhle film je pro mě něco osobního, asi proto, že jsem tak naivní a taky se moc ráda nechávám vést "náhodami" :)

plakát

Želary (2003) 

Nejspíš touha mojí duše, která po tomhle idylickém životě v Želarech prahne. Proto ho tak miluji.