Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Leon

Leon (1994)

Asi jsem se do těch dvou zamilovala. Poznala jsem to tak, že mě přestalo bolet břicho.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Tak skvěle zpracované filmy, jako je Kick-Ass, se nevidí každý den. Na filmu je vidět, že tvůrce jejich práce maximálně bavila a dali si záležet. Dokázali skloubit komixové téma, komedii a velmi dobré akční scény tak, že se ani chvilku nenudíte. A Chloe Moretz jsem doslova hltala... :-) Hudební doprovod je bezchybný a přesně gradující podle toho co se děje ve filmu. Nemluvě o jemné satiře, které jsem si plně začala všímat až po několikerém shlédnutí, ta je dokonalá. PS: Obloukem se vyhněte dabingu!!! Ničí jak herecké výkony, tak všechny super hlášky a pocit z filmu.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Kam se hrabe Avatar (Joo, ale tenhle film mám taky moc ráda! :D) se svým dějem, teď je tu dojemný a naplňující příběh o pravém přátelsví! Od 1. minuty jsem až do konce vrněla blahem a nemohla jsem se nabažit toho krásného příběhu s úžasnou animací, neuvěřitelným nábojem štěstí a dokonalou hudbou, jenž dokresluje prožitky filmových hrdinů k dokonalosti (obzvlášť část filmu, kdy se Škyťák seznamoval s Bezzubkou, nemá jedinou chybu). Film Jak vycvičit draka je teplým pohlazením po duši, které prostě budete milovat ;-)

Jako malé děti

Jako malé děti (2006)

Nic není dokonalé. Tak v tom případě tenhle skvost musí být výjimnka potvrzující pravidlo! Hřejivý i děsivý, dojemný, pravdivý, krásně odvyprávěný, plný emocí, nádherné hudby, skvělých herců... Při sledování mě pořád napadala jedna myšlenka - že každý si zaslouží trochu lásky a pokud něco chceme, jdeme za tím kamkoliv.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Z kina jsem si odnesla neskutečně hřejivý a naplňující pocit a toho málokterý film dokáže docílit. Celý sál se se mnou smál, možná i plakal, a já jsem byla vděčná za svá přátelství. Tak jemně a přitom jasně a stručně vykreslený příběh, sympatické postavy (ano, každý by si přál mít "přítele" jako je Driss :D), skvělí herci, nádherná hudba... Jsem nadšená. Jen o opravdu málo filmech můžu s jistotou říct, že jedině slovo tam nebylo zbytečné, Nedotknutelní si takovouhle poklonu zaslouží. Zážitek roku 2012!

Quills - Perem markýze de Sade

Quills - Perem markýze de Sade (2000)

Čím déle uběhlo od doby, kdy jsem tenhle film viděla poprvé, tím více si ho vážím. S každým dalším shlédnutím si ho vychutnávám víc a víc a nacházím v něm něco, čeho jsem si při prvním shlédnutí nevšimla.. Tenhle film, ač se na první pohled nezdá, má v sobě víc lidskosti a hloubky, než většina vážných dramat!

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Když někdo umí dělat filmy, tak se vším všudy. Matthew Vaughn dal filmu nezbytný rozměr - osobitost a neodolaterný šarm. Dokonalé scenérie a záběry na krajinu, svěží a neotřelý příběh, fantazie, která nevyvrací skutečnost, vtip, co vám jemně polehtá bránici a postavy, jež si zamilujete... To vše dokázal s láskou režisér přenést na filmové plátno v jednom jediném úžasném filmu. Hvězdný prach je mým nejoblíbenějším dobrodružným snímkem a sladká tečka na závěr je krásná hudba. -novoten napsal kometář, který je tak výstižný a krásný, že já už nemám co dodat.

Nymfomanka, část I.

Nymfomanka, část I. (2013)

Mně neskutečně blízký styl vnímání věcí. Už se nechci vracet k filmům, které neřeknou všechno tak, jak to je! Nymfomanka mě pěkně rozmazlila. Byla vtipná, zajímavá, vzrušující, nevšední, poetická, nápaditá, nutící se zamýšlet a přitom klidná a vykreslená tak přirozeně, že jí věříte všechno a i když se příčí vašim zásadám, vůbec jí to nemáte za zlé a ještě jí fandíte... Pro mě prostě něco extra :-)