Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Porco Rosso (1992) 

"Lepší být prasetem, než se stát fašistou."

plakát

Nadějný rok (2011) 

Kdo by to jen řekl, že mě bude bavit koukat na ptáky!

plakát

Demolice (2015) 

Velmi pěkná indie jednohubka. Gyllenhaal hodně dobrej výkon. Spokojenost a doporučuju.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Voda je mokrá, nebe je modrý a Poslední skaut je skvělá klasika.

plakát

Spása (2014) 

Westernová žánrovka se vším všudy. Jednoduchá šablonovitá zápletka, Mikkelsen jako správný kovboj hledající pomstu za smrt své rodiny, žádné zbytečné dialogy, drsňácká akce, zajímavá femme fatale v podobě němé Evy Green a výborná dobová atmosféra. Jen záporáka bych si dovedl představit lepšího. Fajn kousek nejen pro milovníky westernů.

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Nečekaně vynikající záležitost na konec roku. A to nejen v rámci krimi žánru. Roskam náramně dávkuje atmosféru po celou dobu filmu, výborně postupně vykresluje charaktery všech postav a hlavně závěrečný Hardyho proslov v baru je prostě paráda a brada mi spadla definitivně. Režijně moc dobrá práce. Herecké výkony všech zúčastněných také moc dobré, hlavně vyčnívají Hardy a Gandolfini. Celkově velká Roskamova výhra. Špinavých atmosferických gangsterek není nikdy dost.

plakát

Equalizer (2014) 

Ale jo, dobré to bylo. Béčko jak se sluší a patří. Několika násobný OBI zaměstnanec měsíce Denzel Washington během filmu náramně porcuje ruské mafiány pomocí panáků, kladiva, vrtačky či ostnatých drátů. Fuquova režie je někdy pěkně staromilská, jindy klukovská a mírně úsměvná. Příště bych poprosil o něco zkrátit, lépe rozvrhnout tempo, vyhnout se vybuchujícím tankerům a trošku přidat na realističnosti. Celkově celkem spokojenost, Equalizer je dobrá zábava pro velký kluky na sobotní odpoledne.

plakát

Železná srdce (2014) 

Správňák Pitt exceluje, hutná atmosféra pohlcuje a husí kůže naskakuje. Nebyla to pěkná doba. Za to film jako lusk!

plakát

Interstellar (2014) 

Staromódní objevitelská sci-fi v tom nejlepším slova smyslu. Interiéry lodí, skafandry posádky, práce s tichem při akcích ve vesmíru, pomocní roboti a plno dalších větších či menších detailů potěší oko diváka. Nolan je šéf. V poslední čtvrtině filmu trochu dochází dech a ani exkluzivní záběry, vypiplané do nejmenšího detailu, nezachraňují rozpačité dějové rozzuzlení na závěr a vlastně scénář celkově.