Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Gattaca

Gattaca (1997)

Existuje osud, nebo je člověk strůjcem své budoucnosti? Gattaca Vám na tuto otázku dokáže odpovědět. Film je výborné sci-fi, které ale nevyužívá žádných moderních technologií kinematografie, je naprosto nadčasový. Výborně ozvučený. Musím zde zmínit konec filmu, kde je naprosto dokonale sklouben konec dobrý i špatný, takže se divák bude zároveň usmívat a záloveň plakat.

Road Trip

Road Trip (2000)

Jedna z prvních "teenagerských" komedií, která se narozdíl od následovníků nesnaží zaujmout mírou nechutností, ale trefným humorem. Příjmený odpočinkový film, jeden z mých oblíbených, na který se nemusíte bát podívat i rodiči. Vřele doporučuji ke shlédnutí.

Tajemství hradu v Karpatech

Tajemství hradu v Karpatech (1981)

Naprosto dokonalý, bezkonkurenční a nadčasový film. U tohoto filmu budete padat smíchy z křesla, aneb "Pane hrábě, seďte klidně na perdéli"

Upír Nosferatu

Upír Nosferatu (1922)

I beze slov je to nejhrůznější horor, jaký jsem kdy viděl. Viděl jsem ho jednou když jsem byl malý klučina, týden jsem pak nespal. Viděl jsem jej nyní a zkušenost se víceméně opakovala. Žádné nože, potoky krve a střevazbřichaven. Zásadně nedoporučuji se koukat večer, za předpokladu že se chcete vyspat:) Max Schreck roli zahrál výborně a řekl bych, neopakovatelně. Film je výborně natočen, zahrán a celkově je to jeden z filmů, které by měl dle mého názoru každý alespoň jednou shlédnout.