Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (35)

plakát

Jak na holky (2009) 

10* za odhalenou pravdu o ženách o které mainstreamová média mlčí!!! minus 9* za to jak příšerný ten film je...

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Zoufalé manželky si pravděpodobně 5* nezaslouží. Není to tak dokonale natočené a výpravné jako Game of Thrones ani se neskácíte pod židli smíchy jako u The IT crowd. Je to prostě dobře vyvážený nenáročný mix a naprosto skvělá oddychovka k práci a přesně něco takového mi chybělo, tak proto plný počet.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Nedokoukal jsem. V 1:15:31 jsme už tu nudu nevydržel...

plakát

No (2012) 

Naprosto odporný a hnusný obraz, který nejen, že nedodával jakousi autentičnost, ale naopak mi způsobil 2 hodiny utrpení, které se násobily tím, že jsem za toto utrpení zaplatil. U příběhu samotného ani nebylo nějak moc znát jestli za výsledek voleb mohla převratná kampaň, nebo by to prostě dopadlo stejně s původní kampaní... Rozhovory jako by vypadli z filmu Drive, tzn. naprosto o ničem a ještě šíleně natahované. No pořád přemýšlí za co vůbec dát tu 1*, ale přece jenom u jsem viděl větší hovadiny a film jako celek dával i smysl, takže asi za to :) PS: pro Dominol, stejně jako v Drivu, ma i tady hlavní "hrdina" naprosto příšernou bundu, sakra dejte jim už někdo normální softshieldku!

plakát

Život (2009) (seriál) 

Perfektní, dokonalé, nádherné... Myslel jsem si že zázračnou planetu už nemůže v kategorii dokumentů nic překonat. Nicméně tento seriál mě přesvědčil o opaku. Nejen že je to tradičně zajímavé, výborně zpracované a dokonce i zábavné, ale hlavně je tu naprosto neuvěřitelná kamera a u některých záběrů jsem doslova zůstal s pusou dokořán a přemýšlel jak někdo něco takového dokáza natočit ve volné přírodě. Taky se mi líbí závěr každého dílu jako malý dokument z natáčení, což je věc která mi u zázračné planety chyběla.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nevěřil bych že filmu ve kterém jsou mimozemšťani, spousta zbraní a techniky, která svítí neustále se transformuje, je tam spousta koleček, kloubů a drobných součástek, vešchno se to hýbe a vubec, vypada to všechno děsně cool a hustokrutopřísně a do toho všeho hrajou AC/DC, můžu dát míň než 4*. Ale tento film mě přesvědčil že to jde. Takhle stupidní děj už jsem neviděl dlouho, na začátku typická omáčka, kdo je kdo, potom skok, přiletí mmimozemšťani, další skok... do toho všeho ještě naprostá nelogičnost a nenávaznost scén. Ke konci už nezbývalo než se smát nebo brečet a po závěrečných titulcích už jsem se jen modlil aby nenatočili pokračování...

plakát

Náš vůdce (2008) 

Film začíná v hodně svižném tempu a člověk by ani neřekl, co se z toho vyklube. Dennisi Ganselovi se podařilo perfektně zvládnout stupňující se napětí a fanatismus k vlně. Ze začátku vše začíná jako sice trošku zvláštní projektový týden, ale k tomu co se z toho vyvine se ani neblíží. Učitel (Jürgen Vogel), položí svým studentům otázku: Takže vy si myslíte, že diktatura v Německu by už nebyla možná, jo? Studenti si myslí že ne a tím začíná experiment. Žáci se postupně nadchnou pro novou skupinu a vymýšlejí jak ji zlepšit, co vymyslet nového. Z filmu doslova dýchá atmosféra hraničící postupem času až s fanatismem. Během filmu se postupně vykreslují charaktery jednotlivých postav. Z nichž některé začínají vlně zcela propadat. Celkem překvapivě film dokresluje pop-punková hudba, která k němu z nějakého záhadného důvodu prostě pasuje a zvláště v akčnějších pasážích výborně stupňuje zážitek z filmu. Co bych chtěl na konec vyzdvihnout, byla technicky a zvláště kompozičně perfektní kamera, která se u snímků tohoto tipu jen tak nevidí.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Pokud očekáváte komedii, podívejte se na trailer, tvůrci vám tímto ušetřili spoustu času, jelikož veškeré (tím myslím opravdu veškeré) vtipy sestříhali do něj a ve filmu samotném už se ničemu jinému nezasmějete. A co se týče samotného děje, tak to je víceméně nesouvislá omáčka kolem.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Tak pro mě osobně sklamání, nejsem sice nějaký fanda předchozích dílů, ale děj pořádně nenavazoval, nelogické scény (a vlatně i celý děj) a mizerne herecke vykony. Sečteno podtrženo **

plakát

Kurýr 2 (2005) 

Trochu mi to připomělo 300: Bitva u Thermopyl. Děj je stupidní, trikové záběry příšerné (vybuchující vrtulník, létající A8 a letadlo které bez problémů zvládalo přetížení přes 50G (dle jeho kmitání ve vzduchu)). Na druhou stranu jsem se celkem bavil. PS: Už nikdy víc Kate Nauta, chápu že jako hlavní záporák/čka (zde těžko určit zdali se vůbec jedná o hominida, natož jakého pohlaví) má působit odporně, ale co je moc, to je moc!