Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Na tento film se mužu dívat pořád pořád znovu a znovu, a pokaždé mě dojme víc a víc. Nevím jak u koho, ale u mě tenhle film nemá chybu. Skvělá režie, hudba, kterou dokonce složil sám režisér a dokonale ztvárněné hlavní postavy (Frankie, Eddie, Maggie). Kdybych mohl, pogratuloval bych Vám osobně pane Režisére. Rozhodně patří mezi ty filmy, kterým bych dal 6*! Tento film je "mo cuishle"!

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Máte rádi bondovky?? slabý kanón..., trilogie Jasona Bournea je akčnější, žívější... Také je agent s povolením zabíjet, profesionální zbraň za miliony dolarů, jenže zbraň se pourachala, a je psancem, jde po něm vlastní organizace. Muže mít akční film 10/10? a ještě k tomu třetí díl??

Utržený ze řetězu

Utržený ze řetězu (2005)

Myslíte, že vás nemůže nic překvapit?! Tento film je drsný a nadherný zároveň. Chlapec vychovaný jako bojový pes. Naštěstí je tu Morgan Freeman jako slepý ladič klavírů, který můži na úrovni myšlení dítěte doslova zachrání život.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tento film je jeden z těch, které patří "do zlátého archívu", úžasný film..., nejlepší postava Andy Dufferson... Coural se tu jako chlápek v parku co nemá žádný problémy. Ale jen to tak vypadalo!! Ve skutečnosti odhodlaný a nejlepší bylo to kladivko!! No uvidíte sami jestli jste to ještě neviděli...

Ovládací panel
9 bodů