Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (907)

plakát

Batman (2022) 

Očekávání byla… v podstatě naplněna? Nový Batman je opulentní komiksovou podívanou, která ochránce Gothamu pojala zase trochu jinak. Depka, kterou Matt Reeves roztáčí od první minuty, je opravdu hmatatelná a má blízko k pojetí Phoenixova Jokera. Zároveň se tu však servíruje klasická gangsterka smíchaná s ještě klasičtějším lovem na sériového vraha, což je dobře i špatně. Pozitivní je, že Reeves natočit opravdu temný a suverénní biják, který nikdy nesleví z precizně nastaveného tónu. O to víc proto zamrzí, že si skoro nikdy neřeknete „wow, tohle jsem ještě nikde neviděl!“, protože jednotlivé kusy příběhu důvěrně znáte z jiných filmů. Ano, všechno je tu smíchané brilantně a s patřičnou razancí. Jen se toho seskládalo za sebe zbytečně moc a výsledkem tak je parádní, avšak zbytečně košatá podívaná, která ve finále zůstane ve stínu nolanovek. Dvojku bych si nicméně dal hned! (8/10)

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Absolutní masterpiece a vůbec nezáleží na tom, jestli máte rádi westerny nebo ne.

plakát

1883 - Pláč odevzdanosti (2022) (epizoda) 

Jednou ten slabší díl přijít musel. Ale i tak – ona je vlastně pointa, že s tím má člověk nesouhlasit :)

plakát

Uncharted (2022) 

Jako velká popcornová zábava, která může v inteligenci a přepálenosti soupeřit s posledními pěti díly Rychle a zběsile, drtí Uncharted nedávné peklíčko Red Notice v každém směru. Když tedy člověk zcela ignoruje hry a bere to jako obyčejný dobrodružný akčňák, v němž Tom Holland a Mark Wahlberg hledají velký poklad, je to vlastně docela ok. (6/10)

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 1: Cizinec v cizí zemi (2021) (epizoda) 

Starej pán, digitální poušť... a 40 minut nudy, co lehce potěší maximálně hardcore fandy Expanded Universe. Nedivím se, že to před premiérou radši nikomu nepustili, Bobův díl v Mandovi byl úplně jinde. Snad to od příště půjde rapidně nahoru!

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

První hodinu se to omlouvá za svojí existenci, druhou hodinu se to rozjíždí, a pak je to teda na konci chvíli Matrix 4. Pořád ale s výpravou a akcí na facku. Jako uf, radši bych místo meta blbnutí dostal sci-fi verzi Mad Maxe 4, pardon... (5/10)

plakát

Nadace (2021) (seriál) 

Císaři dobrý, všechno ostatní meh... (5/10)