Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (162)

plakát

Ohnivé ulice (1984) 

Jako 4 ale jen v ramci své B kategorie.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

John Rambo ve variaci na teenegerskou vyvražďovačku typu "Tajemství loňského léta" jen má místo háku nůž. To nezní jako zrovna nářez. Když se k tomu musíte ještě prokoukat hodinou pokusu vymáčknout z diváka nějakou antipatii k Mexičanům použitím scénaristické instatní polívky "Smrt sokoro dcerky s mexickými knedlíčky" podávané s velmi suchou houskou "Mexičané hromadně překračují hranice USA s plnou výzbrojí, aby zabili dědulu na ranči", pak je vám opravdu líto, že Rambo tak strašně zestárl. Druhá hvězda je za závěrečné titulky.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

Mizerné, to jo, ale bude to kult vezouci se na vlně vzestupu noveho pohanstvi, spojeneho s dominanci zenskeho principu, milencu jine pleti a problematickeho vztahu s otcem - ma to vsechno, co dnesni young adult potrebuje.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Tohle není pokus o žádnou MI na Netflixu, pokud něco, tak spíš A-Team. Prostě buď si tu jízdu žánrovým klišé užijete a přijmete, že jde o soukromou party Michaela Baye, nebo se můžete jít bodnout.

plakát

V zajetí (2017) 

Určitě stojí za vidění. Námětem spíše komorní, ale velmi dobře natočené. Je to skoro jako nějaká bondovka. Záporák se svým mazlíčkem, kterého drbe za uchem, úťek, skrývání atd.

plakát

Návrat prezidenta - Po převratu na Madagaskaru (2017) 

V celku průměrný dokument, který chvílemi vypadá jako politická reklama na objednávku od Ravalomanových evropských přatel. Každopádně stojí za zhlédnutí už jen kvůli několika až kýčovitým momentům Ravalomanova politického idealismu.

plakát

Policejní síla (2017) 

Zpracováním si The Force nezadá s běžným policejním filmem o dobrejch a špatnejch poldech. Byť se jedná o poněkud delši dokument, jehož tématika není pro mě zrovna na listu top nejdůležitějších problémů současnosti, rozhodně se na to dobře kouká.

plakát

690 Vopnafjörður (2017) 

Dokument plynoucí stejným tempem jako život v Vopnafjordu.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Pěkný a koukatelný akční film s "vlastněnahou" Scarlett. Na rozdíl od většiny oceňuji odchýlení se od původního příběhu a naplnění stejných ikonických scén předchozího filmu a komiksu jinou story. Což film v oblasti remaků pro mě posouvá do lepší společnosti, kde je snaha alespoň o nějaký kreativní zásah a nejedná se o laciné natočení téhož v moderních kulisách.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Obraz vynikající, hudba skvělá. Jen příběh mě nezaujal ani emocionálně, ani intelektuálně, ani mi nepřišel napínavý.