Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hledání Země Nezemě

Hledání Země Nezemě (2004)

Film jsem si pustila především kvůli mému oblíbenému Johnny Deppovi. Příběh Petra Pana zná asi každé malé děcko, ale povětšinou jako pohádku. Moc mě proto zajímalo filmové zpracování z jiného pohledu. Nevěděla jsem co čekat, ale díky tomu, že ve filmu hrál Johnny jsem se nesmírně těšila. A jsem moc ráda, že jsem se těšila právem. Hodina a tři čtvrtě naprosto dokonalé podívané, která v člověku probudí veškeré emoce. Nejdříve jsem se smála, poté jsem plakala a na konci filmu mi bylo strašně líto, že skončil. Tak moc se mi vryl do srdce a proto bude vždycky patřit mezi nejlepší.

Titanic

Titanic (1997)

Fascinuje mě loď jako taková a tento film mě ještě více vtáhnul do její problematiky. Její elegance a příběh, který je ve filmu dokonale proložen romantickým sblížením dvou lidí s úplně odlišným životním osudem, musí zajisté pohltit každého filmového fanouška. Do hlavní role zřejmě nešlo vybrat nikoho lepšího než lamače divčích srdcí Leonarda DiCapria. Líbí se mi, že příběh nemá typický americký happy end, ačkoli můj hrdina zemře. Pro mě jednoznačně TOP.

Sex ve městě

Sex ve městě (2008)

Filmové pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů. Seriálu z prostředí večírků, luxusních kabelek, nádherných šatů, kterému chyběl pouze happyend v podání Carrie a pana Božského. Ten se má dostavit v tomto filmu, jenže pan Božský (božský, nebožský, zkrátka chlap) to pořádně zkomplikuje, když se odmítne zúčastnit vlastní svatby. Zhrzená Carrie... ale, co bych se rozepisovala o ději :-) Důležité je, že na konci všechno dobře dopadne, ne? ;-)

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Bridget, Bridget, Bridget :-) Kdo by se u tohoto filmu nepobavil. Jedna komická scéna střídá druhou. Pro mě to bude vždy film, na který se ráda podívám, i kdybych ho měla vidět po tisící. Renée má být na co pyšná, protože nikdo by Bridget nezahrál lépe než ona, tím jsem si jistá!

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Většina filmů s piráty obecně nedopadla dobře. Proto se do natočení tohoto filmu nikomu moc nechtělo. Jak Johnny Depp uvádí ve své knize, tak narozdíl od tvůrců, neváhal ani minutu, když se dozvěděl, že je mu nabízena role ve filmu s piráty. Nečetl scénář, jen si chtěl splnit klukovský sen. Nikdo nevěděl, co od filmu čekat, jak bude přijat veřejností, proto pro všechny musela být čirá fantazie vnímat ohlasy. Film zaujal, řekla bych dokonce nadchnul většinu filmového obecenstva, včetně mě. Krásný příběh, vynikající muzika, úžasné scény a hlavně okouzlující Johnny Depp!

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Deset let jsem na tohle čekala a najednou je to tady, opravdový konec Harryho Pottera. Od začátku až do konce jsem byla naprosto vtáhnutá do děje. Dech beroucí zakončení, které nemohlo dopadnout lépe. Ačkoliv jsem od posledního souboje Harryho a Voldemorta čekala trošku víc i tak to filmu neubírá na jeho kvalitách. Perfektní herecké výkony a dokonalá atmosféra. Není víc co dodat, snad jen to, že bylo divné, odcházet z kina a neříct si: ''Už se těším na další díl''...