Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Svědectví o zkáze Titaniku (2011) (TV film) 

Mám rád filmy a hlavně dokumenty o Titanicu, ale tento, ačkoliv je dobře zpracován, nemá bůhvíjakou informační hodnotu a téměř nic nového jsem se nedozvěděl. Víc než polovina filmu se točí kolem individuálních příběhů, které s tím sice souvisí, ale já bych raději důležité detaily, než co konkrétně dělala paní x a pan y, ikdyž třeba příběh topiče byl celkem důležitý.

plakát

Captifs (2010) 

Inu, bylo hezké poslouchat češtinu v původním znění, ikdyž to byly jen nadávky a výhružky §x). Samotný film byl pro mě průměr. Postavy byly fajn, takže jim člověk docela i fandil. Krve moc neproteklo a ani atmosféra nebyla taková, abych tomu dával víc jak 3. Žádná zapamatování hodná exekuce se nekonala a konec nebyl taky ničím zvláštní. Bylo to příjemný koukání, ale na další podívání už to rozhodně není.

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

Hodně, ale hodně podobná nálož jako Zkažená mládež, kterou jsem viděl o něco dříve. Připravte se, že během sledování budete zatínat pěsti a bude to ve vás vřít a přesně tohle jsem od toho očekával a taky dostal. Erik je sympaťák každým coulem a ukazuje, že když chcete zatočit s parchanty, musíme mít trochu parchanta taky v sobě. Nemám nic, co bych mohl vytknout. Celé to bylo jako ušité pro moje očekávání.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Povedených scén bylo míň, jak těch trapných. Tak trochu jsem doufal v překvapení, který se ale nekonalo.

plakát

Qie ting feng yun (2009) 

Film, který začíná tak ale tak pozvolna, až mě fakt nudil. Bohužel, v první hodině se toho moc extra zajímavýho a zapamatováníhodnýho nestane. Zato poslední půlhodina, to je úplně jinej film. Takový tempo mělo být nasazený po celej film, nebo měli z mýho pohledu přidat alespoň něco, co by oživilo první hodinu. Herců jsem rozeznával asi 5, zbytek mi neskutečně splýval, protože byli vybraní snad podle jednoho klíče. Co mi sedlo, byla hudba, ta byla opravdu moc příjemná.

plakát

Kalvárie (2004) 

Je to zvláštní, ale začátek, kdy se nic pořádnýho a napínavýho nedělo, mě bavil víc, než když se to začalo rozjíždět. Nemůžu se zbavit dojmu, že mi něco důležitýho uteklo a že jsem něco nepochytil. Nevím, jestli ty scény měly mít nějakej hlubší význam, nebo prostě stály samy o sobě . . . Nejspíš by to chtělo kouknout znovu v mým případě, abych se pořádně rozhodnul, ale na to už chuť nemám, tak to nechám na středním hodnocení.

plakát

Jako štvaná zvěř (1975) 

Tak tohle byla paráda. Popravdě jsem čekal něco trochu jiného, ale o to víc se mi to líbilo. Nečekejte umírání po tuctech, krvavé scény a zvraty v psychice jak to v podobných filmech bývá, tohle je úplně o něčem jiném. Je pravda, že děj je pozvolný a někdo by ho snad nazval nudným, ale to není můj případ. Ale spíš než děsivou čekejte tíživou atmosféru.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Vskutku příjemnej filmovej zážitek. Brad opět nezklamal a táhl skvěle celej film. Efekty byly hodně povedený, ale tenhle typ zombíků/nakažených mi prostě nesedí. Neříkám, že by se měli šourat, až by to bylo trapný, ale tohle bylo trochu moc. K úplné spokojenosti mi kromě pohybu nakažených chybělo lepší rozzuzlení a trochu odlišnej konec.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Takovou pohodu jsem z filmu už dlouho necítil. Dudea si prostě nešlo nezamilovat a já mám hned chuť podívat se znovu. Ten koberec se tam hodil, stejně jako Jeff Bridges.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) 

Suverénně nejhorší díl. Sice jsem se díval jen ze zvědavosti a návaznosti, ale tohle bylo 96 minut nudy.