Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (294)

plakát

Stvořitel (2023) 

I přes všechny bitvy nečekaně komorní sci-fi, které v první půl hodině působí jako klasické béčko bez větších ambicí. Mezi "zbraní" v podobě dítěte a hlavní postavou Joshuy se dalo vymyslet více příběhových prvků, které by diváka více vcítili do jejich situace, ale i přesto film v konečném výsledku působí nečekaně kvalitně a i useknutý závěr mě nepřiměje k tomu, abych dal méně než čtyři hvězdy. Někdy se vyplácí od filmu nic nedělat. Může vás totiž o to více překvapit.

plakát

Četnické humoresky - Majlant (2007) (epizoda) 

Už od první chvíle mi přišlo, že tady něco nesedí. Töpfer je v roli Arazíma až přehnaně afektovaný a místy se chová zcela nelogicky. Rádoby humorné scény byly vyloženě na sílu a to je strašná škoda. Už zde bylo cítit, že pan Moskalyk a jeho režisérský cit nesmírně chybí.

plakát

Host (2020) 

Krátká stopáž filmu nijak neuškodila. Mám velmi rád horory, které se natáčí z pohledu kamer volajících lidí na sociálních sítích. Je to natočené opět trochu jiným způsobem, který však podle mě nedává logiku. Lekaček se dočkáme a pokud si film pustíte v noci ve sluchátkách, tak se dočkáte i příjemně mrazivé atmosféry. Škoda jen, že bylo od začátku jasné, jak to celé skončí, a že film nenabídl nějaké lepší vysvětlení. Jako příjemná jednohubka na večer to však plně dostačuje.

plakát

Čistý stůl - ptá se Andrej (2023) (pořad) odpad!

Něco tak příšerného a neprofesionálního jsem snad ještě neviděl. Pan Andrej je jen sebestředný a arogantní idiot, který si myslí, že se svět točí jen okolo něho. Za své chování k ostatním by měl chodit kanálama. Vážně nechápu, jak je vůbec možné, že tohle někdo rozhodl vydat ven.

plakát

Pearl (2022) 

Mia Goth by si zasloužila Oscara. Tohle byl tak mistrovský výkon, že jsem hned několikrát zíral jen s otevřenou pusou nad tím, co tahle holka dokáže zahrát. Film se ani nazvat hororem nedá. Jede velmi pozvolna, ale poslední půl hodina je naprosto skvělá. PS: Ze závěrečných titulků mám znepokojující pocit ještě teď.

plakát

Loki - Velké poslání (2023) (epizoda) 

Od začátku jsem měl obavy, jak to nakonec s druhou řadou dopadne. Neustálé opakování daných situací mě poměrně iritovalo a vytrácel se ze mě zájem o příběh jako takový. Posledních 15 minut mi všechno však bohatě vynahradilo a musím uznat, že samotný závěr je brilantní. Nebudu spoilerovat, ale můžeme s klidem říci, že Loki je opravdový bůh! PS: Tvůrci potvrdili, že další řada nebude (což je díky závěru i logické) a i proto se tento díl jmenuje stejně jako první díl první série.

plakát

Lajna - Láska (2017) (epizoda) 

"Co je to za váhu?! Tohle je tak maximálně na ženskej hokej a ještě bez koz..."

plakát

Lajna - Denisa (2017) (epizoda) 

"Celej Havířov mi může políbit prdel!!!"

plakát

Jak jsem poznal vaši matku - Pilot (2005) (epizoda) 

Barney: "Jste z Bangladéše? Jsou tam pěkný ženský?" Taxikář: "Tady je fotka mé ženy." Barney: "...jednoduché NE by mi stačilo."

Ovládací panel
3 body