Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbené filmy
Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Dějiny násilí (2005)  **** 17.03.2010

Byl to takový jasný a přímočarý film, kde se zabíjelo prakticky bez emocí, tím efektněji to vše vypadalo. Scéna návratu hodného tatínka to celé sice trochu podkopla, ale jinak to byl dost dobrý film.
     Rytmus v patách (2009)  **** 17.03.2010

Byla to vskutku hnusná doba, o které vypráví tento velmi dobrý film. Snad jediné, co mi vadilo, byl nevýrazný herecký výkon Vojtěcha Dyka.
     Rocky Balboa (2006)  ** 14.03.2010

Rocky se mi líbil, ale další díly už měly dosti kolísavou kvalitu, přičemž ten poslední to celé korunoval dosti slabým odvárkem, plným keců, které rvaly uši, a všelijaké to fňukání, ať už nad hrobem nebo ve velkém stínu otce... No prostě nic pro mě.
     Crash Road (2007)  * 14.03.2010

Teda co slovo, to vskutku perla. Jak to myslím, to je nejspíš jasné. Agáta je pěkná ženská, ale jen to na kvalitní film nestačí. V tomto filmu se teda fakt v ničem nedařilo.
     Cesta bojovníka (2007)  * 13.03.2010

Zpočátku docela dobré, drsné scény, které ale neustálým opakováním přehází v nudu, která se stále víc prohlubuje, až se divák téměř protrpí k hroznému konci. Tohle nevidět, o nic bych nepřišel.
     Bronson (2008)  * 13.03.2010

Ten film je stejně stupidní jako jeho hlavní hrdina. Navíc je to příšerná nuda, takže jsem i přes vcelku krátkou stopáž musel úporně držet víka otevřená.
     Bestiář (2006)  ** 12.03.2010

Takové docela dlouhé nic. Sice jsem se kupodivu nenudil, ale ten film ve mně vůbec nic nezanechal. Snad jen pocit, že se tady zase udělalo něco prakticky zbytečného.
     Je to i můj život (2009)  *** 11.03.2010

Útok na city byl frontální a dařilo se kosit jednu řadu diváků za druhou, až na ty, kterých se to nedokázalo dotknout. Patřím k nim i já. Ten film na mě nijak nezapůsobil, a už vůbec ne na mé city. Jediné, co opravdu oceňuji, je pěkně prořízlá vyřídilka malé Anny - jednoznačně herecky nejlepší. Jinak to byl zcela průměrný film.
     Obracečka not / Ta, která obrací noty (2006)  *** 11.03.2010

Pomsta je vskutku sladká a tahle se vcelku povedla. Škoda, že vše je až moc předvídatelné, takže jediné, co diváka tak nějak drží v pozoru, je to, kam až hlavní hrdinka zajde.
     Blind Side, The (2009)  **** 10.03.2010

Sice se až moc hrálo na city, ale docela dost mě to bavilo. Přesto je mi jasné, že ten film je v podstatě sračka. Ale takovéhle příběhy prostě na lidi fungují. Takže vypnout první signální a nechat se jen vcelku příjemně dvě hodiny blbnout dobře udělaným filmem a vůbec o něm radši nepřemýšlet, protože to by se člověk jedině rozčílil. A proč se pořád jen rozčilovat, že?
     Smrt čeká všude (2008)  ***** 08.03.2010

Jsem moc rád, že se akademici nenechali zblbnout avatarskou horečkou a pořádně se koukli i na tento na americké poměry nízkorozpočtový film a dali mu Oscara, stejně jako režisérce, která odvedla kus dobré a poctivé práce, za což klobouk dolů a upřímná gratulace.
     Noční hlídka (2004)  ** 07.03.2010

Tenhle film mě prakticky ničím nezaujal, až na pár vizuálních momentů. Jinak to ale byla taková divná spotvořenina, u které jsem se docela nudil.
     Déjà Vu (2006)  **** 07.03.2010

Já sice nejsem žádný odborník, ale řekl bych, že z fyzikálního hlediska je to blbost. Nicméně to nemění nic na tom, že to byla velmi dobrá akční podívaní, u které jsem byl neustále ve střehu, abych se neztratil, což přispělo jen k tomu, abych si to všechno víc užil.
     Across the Universe / Napříč vesmírem (2007)  *** 04.03.2010

Takový lehce sentimentální příběh, naštěstí nijak přeslazený, naroubovaný na protesty proti vietnamské válce. Pěkné písničky, které byly lehce zprzněny, ale do snesitelné a poslouchatelné podoby. Celkově vzato, docela dobrý muzikál, i když žádný zázrak se nekonal.
     Temné lesy (2003)  *** 04.03.2010

Mělo to docela dobrou atmosféru a ani herci nehráli nijak špatně. Ale celou dobu jsem si říkal, že se vlastně nekoná nic nového pod sluncem. Lehce nadprůměrný film, na který se dá koukat a docela i baví.
     Nepolepšitelný (2009)  **** 03.03.2010

Velmi dobré herecké výkony. Člověk až skřípe zuby, v čem to kdysi žil. Je dobré tu dobu připomínat, zvlášť když je to udělané takovým způsobem jako tento film.
     Baader Meinhof Komplex (2008)  ***** 03.03.2010

Velmi silné drama. Tohle se Němcům fakt povedlo. Jakési povědomí o těch událostech jsem měl, ale až tenhle film mi ukázal víc. Je jasné, že to není stejné, jako bych koukal na seriózní dokument, a proto beru některé věci s nadhledem. I tak ale dost dobrá práce.
     Lásce na stopě (2001)  *** 02.03.2010

Docela dobrá zápletka, nebo spíš "naranžování" všech těch náhod. Jinak ale vcelku obyčejná záležitost. Akorát se na Kate dobře kouká, to zas jo, i když herecky tak nějak průměr.
     Bláznovo zlato (2008)  ** 02.03.2010

Dobrodružná komedie, která byla jen trochu vtipná. Ale nějak extrémně blbý to nebylo, nechci křivdit. Jen to chtělo lepší záporáky a dostalo by se to aspoń na ty tři hvězdy.
     Česká RAPublika (2008)  ** 27.02.2010

Tenhle hudební styl mě absolutně míjí a ty texty...no, občas se objeví pár slov, co dají dohromady i nějakou tu myšlenku. Nicméně místy jsem se docela bavil. Ovšem že by měl tento film nějakou výpovědní hodnotu, to ani ne.
     Umění plakat (2006)  ***** 26.02.2010

Už dlouho se mi nestalo, abych při sledování filmu cítil takovou nenávist k jedné z postav. A přitom to může vypadat jako film s poněkud drsnějším humorem (komentáře malého kluka). Jenže ono jde o mnohem víc. Měl jsem toho až po krk, a přesto jsem pořád koukal se skřípajícími zuby a chutí zabíjet. Velmi dobře natočené a zahrané.
     Skála (1996)  ***** 26.02.2010

Akční film se vším, co si jen může člověk přát - honičky, střelba, detonace, napětí... V rámci žánru vyloženě lahůdka. Snad jen ty prezidentovi kecy si mohli odpustit.
     Kanárek (1999)  *** 26.02.2010

Zvláštní, při sledování filmu jsem se nenudil, ale přesto jsem měl pořád pocit, že je něco špatně a že to šlo udělat mnohem lépe.
     Zelené peklo (2003)  *** 21.02.2010

Tenhle film byl tak podivně zamotaný, až to ztrácelo místy logiku a pointa byla dost na hraně, ale koukat se na to dalo. Mělo to pořád tempo a nesklouzávalo to k vyloženým pitomostem. Takže buď to dokoukat a v klidu jít dál k lepším filmovým zítřkům, nebo to prostě vypnout a jít dál k lepším...
     Božský Evan (2007)  *** 21.02.2010

Takový obyčejný film na odpoledne, který je sice blbost, ale ne tak úplně hloupá, jak by se mohlo zdát.
     Světlo z ohně (1997)  *** 19.02.2010

Docela zajímavý film dokázal téměř zabít neskutečně stupidní závěr, kdy z úst malé holky vyšlo něco příšerného. Navíc je to v tom závěru celé podivné a nelogické. Je to škoda, protože jinak by to bylo opravdu velmi koukatelné a vůbec ne tak hloupé, jak to nakonec dopadlo.
     Barevný závoj (2006)  **** 18.02.2010

Žádné zbytečné hrocení dramatických situací, žádné okázalé výlevy citů, nic, co by jen zbytečně otravovalo tenhle vcelku poklidně plynoucí film, a přesto si je každý, kdo se na to dívá, moc dobře vědom, v jaké situaci se ti lidé ocitli a s čím bojují uvnitř i okolo sebe. Velmi dobře natočené a zahrané.
     Zimní polibek / Polibek zimy (2005)  **** 18.02.2010

Tento film je důkazem, že i velmi hutné a traumatické téma se dá natočit s jistou lehkostí a ne jen tak, aby byl divák strháván do nedozírných depresivních hlubin.
     Archiv (2009)  **** 17.02.2010

Tenhle televizní film se celkem dost povedl, i když jsem měl zpočátku obavy, že to bude jen laciné šťourání v minulosti a jakési řešení neřešení, což se nakonec nestalo a díky za to.
     Bejvalek se nezbavíš (2009)  ** 17.02.2010

Začalo to docela dobře, ale náhle to jako lusknutím prstů přešlo v téměř nudné nic, bez špetky vtipu, za to se spoustou klišovitých až téměř trapných "hlášek".
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah