Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Kominského metoda (2018) (seriál) 

Tady je všechno správně. The Kominsky Method mě ujistil v tom, že k dobré zábavě už mi stačí skvělí herci, dobré dialogy a inteligentní humor. Těším se na další sérii. 100%

plakát

Pan a paní Adelmanovi (2017) 

Tragikomicky vyprávěný příběh mnohaletého partnerského a pak manželského vztahu. Filmu nechybí ta milá francouzská uvěřitelnost (narozdíl od mnoha amerických) a současně si divák není jistý tím, jestli oba hlavní hrdinové svůj příběh žijí, sní, nebo je to jen čtené z některých Victorových knih. Pointa není překvapující...ne nadarmo se říká, že za úspěchem každého muže stojí jeho žena. Hodnotím vysoce 4/5.

plakát

Diagnóza: Šampión (2015) 

..i přes námitky mnohých, mně přišel herecký projev Willa Smithe v roli nigerijského neuropatologa brilantní. Tleskám a uděluji plnotučných 5 hvězd.

plakát

Stážista (2015) 

Tento film byl pro mě takové pohlazení na duši, dvě hodiny času, kdy vypnete a jen nasáváte tu skvělou atmosféru a odpočíváte.

plakát

Domácí péče (2015) 

Vždycky jsem měl Bolka Polívku raději ve vážných rolích a v tomto filmu mě o tom zase přesvědčil. "Sestřička" Alena Mihulová je krásná, ikdyž umírá ...

plakát

Žena v kleci (2013) 

Severská krimi jako víno. Opět ten mrazivý pocit při odhalování tajemného pachatele a vše podbarvené dokonalou kamerou.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Kdybych nečetl knihu, asi bych dal o jednu hvězdu méně. Takhle znám některé spojitosti a dokreslení hlavních postav, které jsem ve filmu postrádal a jejichž absence z filmu udělala nesourodé dílo. Atmosféra Ruska 50. let však byla pro mě přesvědčivá a o zklamání z filmu po přečtení knihy tedy mluvit nemohu.

plakát

Šofér (2014) 

Určitě každý mockrát zažil ten pocit "tyvolecotokurvabylo"....tak přesně tohle mi padlo na mysl při závěrečných titulkách. Nejspíše mi to na pár následujících hodin rozhodilo řád mého vnitřního světa, každopádně za nevázanou filmovou jízdu hodnotím vysoce 4*......TYVOLECOTOKURVABYLO !!!

plakát

Jak jsme hráli čáru (2014) 

Velmi citlivě podané vyprávění a velmi dobře zahrané dětské role.