Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (532)

plakát

Mupeti (2011) 

První půle super, byl jsem unešen, bohužel druhá půlka mně trochu zazdila (možná, protože nejsem až takový znalec muppets universu).

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Hodně, opravdu hodně to připomíná Sky Captaina, není to takový komicsový nářez jako v případě zelených, kovových a jiných hrdinů. Nicméně výprava je dobrá, prachy jsou z filmu cítit každou minutu, tak proč nevypnout mozek a neužít si to. Zrod hrdiny je ok, retro agitka je ko, konec je tak někde mezi.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Nic nového, vše se opakouje a je to dlouhé. Scény, které u jedničky bavily a člověk se jim i zasmál jsou už trapné. Film začne bavit až když se začne něco dít a je možné vypnout mozek a jen se dívat na multimediální masáž. Jako klip ok, jako film KO.

plakát

Thor (2011) 

Škoda těch spolubojovníků, jejich role, kostými a vše ostatní je spíš k smíchu. Ale jinak ukázka jak udělat comics movie úplně jinak a přesto dobře.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Vypadá to minimálně na 25 dílů. Ted už to bude jeden díl za druhým, dokud Depp nezestárne/neodmítne a pak určitě přijde restart, prequel, sequel atd. Prostě už z toho jsou cítit jenom prachy a nic víc. Film je čistý popcorn takřka bez návaznosti na předchozí díly. To co fungovalo dříve už nefunguje Depp je pořád dokola, bitky už mi příšly dlouhé a pro děti už to taky moc není ....

plakát

Kazatel (2011) 

O stupínek lepší než Legie, přesto stále tragédie. Od režiséra je alespoň hezké, že diváka netrápí nějakym nekonečným soubojem a nechá vše rychle umřít. Film působí spíš jako epozoda nějakého TV seriálu, než jako celovečerní film.

plakát

Arthur (2011) 

Pro mně je největší hvězdou tohoto filmu jasně Helen Mirren, která zastínila ostatní postavy. Vše ostatní už bylo řečeno...

plakát

Hanna (2011) 

Nakonec z toho byla taková akční rychlokvaška, rychle přišla, chvíli pobyla a už je zase pryč. Hanna pořád někam běží, u toho hraje řízná hudba a občas někoho (při)zabije. Vizualně našláplé, ale jinak nic nadprůměrem.