Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Tim Robbins

Dřív než jsem shlédl Shawshank, velmi mě zaujal ve filmu Záskok. Tomuto herci jednoduše sedí role složitějších postav (klidně si dokážu představit, jak on hraje Forresta Gumpa, posléze přebírá Oscara a Hanks jen závistivě přihlíží). Kdyby Shawshank nebyl natočen právě v osudový rok 1994, věřím, že bychom o Robbinsovi slyšeli mnohem více. Další sympatické role: Mise na Mars, Město Ember.

Ivan Trojan

Role sympatických pošuků mu jde zkrátka nejlépe, takže mi stačilo vidět Samotáře a posléze jeho skvělé Příběhy obyčejného šílenství.abych si tohoto výborného herce oblíbil.

Heath Ledger

sympatický veselý kukuč, ale i hloubka a cit - viz. Zkrocená hora. Postava Jokera zase odhalila jeho další potenciál...nenaplněný potenciál.

Russell Crowe

Do svých postav se umí tak položit, že mu je prostě musíte věřit. Příkladem je kapitán Jack z filmu Master and Commander nebo detektiv Bud White - L.A - přísně tajné.

Michal Dlouhý

Daleko více si vážím jeho dabingu, kterým oživil a povznesl desítky a desítky filmů. On je Keanu Reeves, Brad Pitt a v poslední době stále více viděný Sam Rockwell.

Chris Barrie

Já vlastně ani nevím, kde jinde než v trpaslíku hrál. Pro mě zůstane neuvěřitelným Arnoldem Jidášem Rimmrem, který čelí smrti, tak že zaleze pod stůl nebo ji nakopne přímo do kou...

Robert Downey Jr.

Role inteligentních cyniků - šprýmařů mu sedí a vzhledem k jeho životnímu vývoji mu jaksi ani nejde nevěřit. Kdekoliv je v obsazení rolí napsáno - Robert Downey Jr. tam ihned zbystřím.

Petr Čepek

Neskutečný živel a osobnost. Kdoví kam by se herecky vyvíjel, kdyby nedošlo k té naší nešťastné normalizační lápalii...

Benicio Del Toro

Vypadá jako Brad Pitt po třítydenní pařbě, ale herecky mu to jde výborně:)

Rudolf Hrušínský

"Máte rád hudbu, pane Strauss?"  Neskutečné charisma a inteligence sálající z plátna,obrazovky i monitoru!