Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Austrálie

Austrálie (2008)

Tento film je si myslím trochu nedoceněn... Herecké obsazení je skvělé a herci si na svých rolích dali záležet (nejspíš nejsem objektivní, protože Nicole je jedna z mých oblíbenkyň, ale i přes to svoji roli zvládna nadmíru dobře)... Film se velmi dobře natočen, ale přesto má občas menši nedostatek - i tak se mi film vstřebal pod kůži, nejen díky lásce, která hory přenáší nebo kvůli válečnému prostředí...Líbí se mi, že je ve snímku poukázano na to, že nejen Pearl Harbor byl bojištěm....

Oheň

Oheň (1991)

Tento film naprosto zbožňuju, už od prvního shlédnutí, což bylo již v dětství. Stále obdivuji jak hereké výkony (Russela a Baldwina), tak hudbu Zimmera (ta na mě udělala obrovský dojem a často sí ráda sountracky z tohoto snímku pouštím) a také super režii velkého Rona Howarda (závěrečné scény mě vždy spolehlivě dojmou). Plný počet!

Vévodkyně

Vévodkyně (2008)

Komentář může obsahovat SPOILERY: Keira a její "Piráti z Karibiku" (,kde byla samozřejmě také úzasná), se může jít zahrabat, oproti tomuto snímku, který je dle mě vcholem její herecké tvorby. Je to prostě rozená Vévodkyně :) Miluji ten film a velmi jsem si oblíbila i samotnou Keiru. Ta doba, kostýmy, zápletky, volba mezi dětmi a životem s milovaným mužem. Dala bych více * než 5, bohužel to nejde, tak musí stačit můj absolutní duševní soulad s tímto filmem!

Znamení

Znamení (2002)

Co k tomu říct... Režisér mě velmi mile překvapil a Gibsona prostě miluju. Napětí sálající téměř celý film je téměř bechderoucí a já mám tento film ráda od prvního shlédnutí.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Skvělý režisér a herec v hlavní roli - můj miláček Mel! Gibson je PÁN! Viděla jsem ho 100x a dodnes se mi neomrzel a ani se neomrzí. Jediný z mnoha filmů, který si zaslouží první místo v mé TOP složce a který nikdy nesmažu :) Naprostá špička, miluju ho! Navíc ta doba a TA hudba ( R.I.P. Jamesovi Hornerovi - člověku s neutuchajícím talentem a obrovským obdivem, se skláním!!!) - cítím naproto bezpodmínečné odevzdání tomuto snímku!

Návrat do Cold Mountain

Návrat do Cold Mountain (2003)

Dle mě jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděla... Báječné obsazení - Nicole, Jude i Renée jsou pro mě naprostá esa a snad nejvíce oblíbení herci vůbec... Film měl vše, co by mít měl : překrásnou Aidu a Ruby, sexy Inmana, nádhernou přírodu, válečné i mimoválečné prostředí ( tažení a buzerace domobrany) ... Chvilkami se mi na tváři zračil úsměv, poté jej vystřídalo naprosté dojetí.... Dokonalý snímek a já rozhodně musím dát 100%.....