Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (188)

plakát

Zákony vlka (2023) (seriál) 

Ta Švejdová je úplné herecké střevo. Hrůza.

plakát

Jukebox Honzy Dědka (2022) (pořad) odpad!

Proč jsou zapotřebí dva moderátoři, to opravdu nepochopím. A zrovna tahle slečna je mi krajně nesympatická. Kulisy taky hrozné, bodování chaotické, prostě odpad.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Sympatické obsazení a konečně hezká princezna. Pohádce jsem se dlouho vyhýbala, ale nakonec to bylo velice příjemné překvapení. Příběh je zajímavý, herci neokoukaní (až na Dejdara) a titulní píseň se taky povedla.

plakát

Zoo (2022) (seriál) 

Pecháčková je všechno, jen ne herečka. Líbila se mi dějová linie Evy Burešové, která v seriálu ale končí, takže hádám, že s ní odejde také spousta diváků.

plakát

Jen trošku štěstí (2006) 

Vondráčková ve své nejotravnější dabingové roli. V originále se jedná o průměrnou odpočinkovou komedii, ale v TV je to nad mé síly.

plakát

Kočičí princ (1978) 

Jako dítě jsem film milovala, ale po zhlédnutí v dospělosti musím uznat, že je to celkem bizár. Jsem nucena trošku poupravit hodnocení a dát “jen” 3 hvězdy.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Pokud bylo tohle lepší, než kniha, vysvětluje to fakt, že jsem obětovala hodinu času u filmu vs. dvě kapitoly knihy. Nuda!

plakát

Karel (2020) 

Šíleně zmatené. Z Německa do roku 2019 a Srdce nehasnou, zpátky do Německa, ke komunistům apod. Bez tutulků (místo, rok koncertu), či představení dalších účinkujících osob. O největších úspěších a hitech Karla Gotta jen pár slov či not. Spousta nevyužitého potenciálu. Jsem naštvaná, jelikož očekávání bylo velké.

plakát

Stanfordský vězeňský experiment (2015) 

Pokud nevite o cem film je, asi bych doporucila si nejprve precist clanky ci poslechnout slusny rozhovor na CT Hyde Park (Philip Zimbardo). Ja k filmu bohuzel prisla jako slepa k houslim a chtelo to vypraveni autora k celemu pochopeni jak samotneho experimentu, tak k jeho myslenkovym pochodum.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Sokol ala Legolas ze sebe bud rad dela blbecka, nebo proste nic jineho hrat neumi. Priklanim se k druhe moznosti. Kotek i Ramba v celku ujdou, ale pohadku to nezachrani. Scenar hrozny, pribeh uplne o nicem a princezna vypada, ze tam vubec nepatri. Nejen hrozne nadabovane (nemcina ani moc dobre dabovat nejde), ale celou dobu koukala jak vyorana mys. Jako celek to byla takova velka slatanina o nicem. A ty vecne narazky na cokoliv z galaxie byly opravdu trapne a vlezle pokusy o vtip.