Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (45)

plakát

Barbie (2023) 

Existenciální drama s feministickou tématikou na pozadí růžové barvy s devadesátkovým přídechem. Od momentu, kdy Ken jel po jezdících schodech mi ustrnulo a bylo jasné, že "tralala, hopsasa" končí. Když se do podavaček piv necháme dostat, pak se nedivme, že nám "pivaři" zničí svět.

plakát

Člověk proti zkáze (1989) 

Náhodou jsem na ten film narazila v článku o Svatopluku Čechovi a naprosto nechápu, jak mi mohl tak dlouho unikat! Hvězdné herecké obsazení, holt herci byli tehdy ještě "řemeslníci" a co by se dnes roztáhlo na třídílný seriál je hutně a úderně podáno v této stopáži. Vřele doporučuji.

plakát

Zloba: Královna všeho zlého (2019) 

Kromě toho, že je to hámotina, tak princ se žení s výstřihem až na prsa, prsteny jsou v košíku s umělými květinami... a takových kravin jen tam X. Tradičně - chlapy - echt ňoumové tam. Vrcholem jsou pusinkující se houbový mužíček a cosi dalšího. A happy end - Zloba si otevřela mateřskou školku. Ne fakt ne.

plakát

Richenza (2020) (amatérský film) 

O hereckých výkonech nelze mluvit. Je to nesmírně prkenné. Celé to vypadá jak když se na hradě sejde amatérská skupina historického šermu. Dcera má ráda toto období dějin a jí to stačilo.

plakát

Hra bez pravidel (1967) 

Napětí do poslední chvíle. Nečekaně povedené.

plakát

Skautská pošta 1918 (2018) (seriál) 

Velmi smysluplný nápad, jak dětem přiblížit skautské myšlenky a zároveň osobnosti české historie. Díky!

plakát

Hastrman (2018) 

Karel Dobrý je mou láskou od dětství, zde měl prostor zasloužený a patřičně ho využil. Pánové jistě plesají nad sexy Zmrzlou, její postava mi lezla na nervy frackovitostí, ale nelze ji přehlédnout, takže asi dobré. Pro mě silný momentem byla úchvatná příroda kolem, to jsem si opravdu užila. Bavilo, vyvolalo emoce, díky.

plakát

Na střeše (2019) 

Respekt ke každému poetickému českému filmu, ale na mě moc slaďárna... Zahořklý a pedantický, nevypočitatelný dědek, co si léčí komplexy a dovede se pohybovat jen tam kde ho poslouchají. I laskavé vězení je vězení.... Víra je otázka vůle... Místní nadšení moc nechápu teda, ale dobrý no.

plakát

Teroristka (2019) 

Bezmocnost běžných lidí, moc mocných, nemožnost dovolat se práva a pomoci. Když je vůle, jde vše. Jen nevím, zda předpoklad tolika slušných lidí je reálný… Ale chtěla bych žít v takovém světě :-). Když vraždit, tak těsně před smrtí, to si budu pamatovat :D … Veselé, milé, má to spád. Bavilo, skvělé herecké obsazení. Díky