Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (342)

plakát

Láska (1973) 

Posthippie poetika panů Kachyni a Lišky.

plakát

13 (2010) 

U tohoto filmu jsem byl rád i za reklamní bloky. Na chvíli se uvolnilo napětí, které ve mně vyvolávalo čekání na to, jestli dostane třináctka kulku do hlavy...Ten konec pak byl docela drsnej.

plakát

Zločiny mužů (1984) 

To minutový tahání za koule - to je perla!

plakát

Lukáš (1982) 

Tátové jsou pro nás kluky důležití, ať jsou takoví nebo makoví.

plakát

Žena pro tři muže (1979) 

Spíš taková hořká komedie, kde jsem se zasmál snad jen tomu, když Heřmánek dosouložil s Kořínkovou a řekl: "tak takhle jsem se snad zapotil jenom v Bulharsku".Jinak se mi to líbilo a Heřmánek-Frej byli hodně uvěřitelní jako bratři.

plakát

Zářivá světla velkoměsta (1988) 

Kdysi jsem četl knihu, ale moc si z ní nepamatuju, jen nějaké drsnější drogové úlety. Film je ale dobrý, líbil se mi a taky se mi líbila Tracy Pollan. Jen jsem myslel, že kniha se odehrávala v L.A. a ne N.Y. ...

plakát

Pod nohama nebe (1983) 

Ondřej Pavelka hrál přesvědčivě (připadá mi, že jiné než tyto psychicky rozervané typy nehraje) a i jinak zajímavý film. Záběry na techniku a vojenské prostřdí hodně zblízka, aby imperialisti náhodou nemohli určit, kde to je :-D

plakát

Tvář za sklem (1979) 

Hanzlík byl takovej nějakej mimo, neslanej nemastnej...K panu Macháčkovi by se jako syn víc hodil třeba Jiří Schmitzer, ten má aspoň koule!

plakát

Brak (2002) odpad!

Hrozná sračka ...