Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (157)

plakát

To (2017) 

Neodpustíte si, že tomu něco chybí... Chybí tomu To. Ten dětský strach, který King dokázal popsat na jedničku. Tohle je sled lekacích scén v hezkým kabátku s partou simpatických dětí. A ano, i já jsem se velmi těšil a není lehký si přiznat, že se ten film zas tak moc nepovedl...

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Aby to šokovalo, nebo vyvolalo jakékoliv hlubší emoce, málo dokumentární. Aby to pobavilo, málo film. Takové nic na půli cesty s pár vtipnými momenty.

plakát

Jason Bourne (2016) 

Už by to chtělo novej příběh. Jinak jako obyčejná honička dobrý. Tj. za tři.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Vykrádají sami sebe a vycucávají poslední zbytky z cest do neznáma. Taková dvojka potřetí. Chtělo by to už posun ku předu, nové motivy a příběhy a nový kabát. Jinak stále solidní podívaná.

plakát

Moonwalkers (2015) 

Nejlepší komedie s drogami v hlavní roli. Detailně vtipné scény s perfektně zvolenými herci a jejich maximálními výkony. Vše na vlně hippie a růžovém obláčku drog. Jasný evropský podpis s typickým neamerickým humorem a hodně úleťáckým pojetím, ale nemusí sedět každému.

plakát

Marťan (2015) 

V plejádě opravdu povedených sci-fi posledních čtyř let (Moon, Interstellar, Gravitace, Nevědomí...) je Marťan filmem nejmíň se zaměřující na emoce. A to je v případě, že jste jediný člověk na Marsu, trochu nevyužitý potencionál. I tak ale super film.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Příjemné překvapení v té žumpě českých komedií posledních let. I když se velká sláva nekoná a trhat smíchy se z Mádlova obstojného výkonu nebudete, je to chvílemi vtipné, chvílemi snad i romantické a koukatelné až do konce.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

Kdyby se scénáristům podařilo nacpat tolik šťávy do první půlky filmu jako do té druhé, byla by to naprostá pecka! Takhle někde na půl.

plakát

Drsňačky (2013) 

Nadprůměrná průměrná komedie kterou táhne drsneý humor Melissy McCarthy ve které se párkrát opravdu člověk od srdce zasměje a párkrát se u toho dá odběhnout uvařit čaj a nic se nestane.

plakát

Transcendence (2014) 

Jeden už si kouše nehty od toho, jak čeká dvě hodiny až se to rozjede! Bum a je konec. Tákhle promrhaná dobrá myšlenka se často nevidí. Škoda...