Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (96)

plakát

Úsvit (2023) 

Skvělá kamera, výborný střih, dobří herci. Bohužel už na záčátku “placeno z eu fondů” a následně šílená propaganda a “uvědomění” zapříčinilo to, že dávám pouze hvězdičku. Divím se, že ve filmu u Baťi nepracoval černoch….aby byly kvóty naplněny :).

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Čekal jsem nudné drama o drogách a nakonec z toho byl fajn akční večer. Drogy jsou hnus, ale film byl výborný. 5/5

plakát

Trainspotting (1996) 

Nebyl zlý, ale paradoxně na své volné pokračování nemá...Možná je to tím, že jsem nejdříve viděl dvojku a pak jedničku......3/5

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

V neskutečném tempu se line příběh Batmana a jeho kamarádů a nepřátel. Ani na chvíli jsem nemohl odpočinout, protože pořád, ale pořád byl film plný akčních scén a odpočinku se určitě zde nedočkáte. Mega hlášky, mega hudba a mega střih...Celý film mi připadal jako jeden dlouhý a dobrý trailer. Palec nahoru

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Zatraceně dobrá detektivka, výborní herci, skvělé kulisy, normálně věřím, že jsme zpátky v roce 82`. Záporáci, které chce tentokráte pekelně potrestat. Za mě plný počet a škoda, že seriál není nekonečný :(.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Not bad, not good. Akční, někdy přetažené za vlasy a hlavně, nechce se mi věřit, že to bylo podle skutečné události. Jinak kdo má rád tenhleten typ Hollywoodských "komedií", tak si to určo užije. Ti týpci byli fakt blázni

plakát

Ostravak Ostravski (2016) 

Skvělý film. To, že to komentují čecháčci, kteří o Ostravě slyšeli leda tak v novinách se nepočítá. Film má jednoduchý lineární příběh, který nemá žádné vykolejení. Vše je jasné od začátku až do konce. Což u odpočinkového filmu není nic špatného. Co se týče hlášek a mluvy. Na ostravsku se mluví o hodně ostřeji a používají se peprnější výrazy. Ve filmu se hodně se slovy šetřilo a bylo to uděláno tak, aby i Praha rozuměla a nebyla zmatená jako vždy. Za nás Ostravaky fajn film. Btw. celé kino se smálo jak ději, tak vtipům na toho zmrda Bakalu. Prostě super film. Lepší než cypoviny od Trošky. PS: pražáci a rádoby intelektuálové by na to neměli chodit. Zbytek diváků si to užije a uvidí jak se tady paří a píchačky chtějí píchat. Btw. komentáře typu: "celý film se jen pije"....olala...to, že si někdo dá ráno slivovici je zcela běžné. Když neřídí, tak je to okej na prokrvení. A pivo na žízeň? Co je na tom sakra divného. Někteří by si měli honit ocasy nad jinými filmy a třeba honit ocasy s Troškou, k němu taky patříte.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Dobrý film, nic složitého, jednoduchý příběh, někdy vtipné, někdy smutné. Nečekal jsem od toho moc a film mě nepřekvapil negativně. V některých rolích člověk může vidět lidi, které zná z okolí. Kohákova nejlepší role zatím.

plakát

Strašidla (2016) 

Klasika, zase se nesmělo kouřit na place a když už, tak jen Trošku. Trošku jsem byl z toho scénáře smutný, byl prostě Troškovský. Všude z rohů na mě civěl Troškův humor, trošku jsem se i někdy styděl. Kdyby režii a scénář nedělal Troška ale třeba takový Strach, neměl bych strach a trošku bych i přidal na hvězdičkách. Děj ala Kameňák jen natočené formou pohádky. Jediné co to zachránilo byla Sara Sandeva <3.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Něco úžasného. Skvělá myšlenka vtáhnout díváky do pohledu třetí osoby. Zprvu mi tento pohled dělal docela problém a točila se mi hlava. Pak si ale mozek zvykl a byla to jízda. Střelba ze sajtkáry, návštěva bordelu v Moskvě. Krásné ruské kočičiky. Boj na blízku. Myslím si, že tento film zbortil předsudky a vytvořil nový rozměr kinematografie, kde způsob natáčení tohoto filmu byl předtím využíván pouze u filmů s označením xxx. Na to, že s větší části na spolupráci se podíleli rusi, je film velmi dobrý, žádná politika, akční jako z 90 let z Hollywoodu. Prostě pecka!

Ovládací panel
2 body