Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mě nejkvalitnější komediální seriál na který se můžu dívat stále dokola a pokaždé se budu smát.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Člověk si řekne, další seriál z nemocničního prostředí. Pročpak, vždyť jich je už dost. Jenže Chirurgové jsou něco víc. Pro mě už je to součást života. Jakýmu projektu se daří držet pořádně stejně vysokou kvalitu po dobu 7 sezón. Shonda Rhimes vytvořila neskutečně živý, napínavý a velice zajímavý seriál. Nikdy si člověk není jistý o osudech učinkujících. Vidíme jejich každodenní radosti a starosti podaný formou, kterou si prostě zamilujete. Pro mě jeden z nejlepších seriálu, možna jsem citlivka nebo něco podobného, ale je to vážně skvělý! Zdravím KevSpu:)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

To, co je pro starší generaci Star Trek, je pro mě Stargate. Scifárna, na kterou budu vždy nostalgicky vzpomínat.

Daredevil

Daredevil (2015)

Komiksové seriály se množí rychlostí blesku, až člověku jde hlava kolem. Má tedy příběh o slepém advokátovi působícím v New Yorku co říct? Na to vsaďte své grafické romány! Daredevil to vzal pěkně od podlahy. Od začátku je nám postupně představená celá mytologie, jež se váže k tomuto bojovníkovi. Rozjezd je krásně gradující, nic netlačí na pilu a my máte tu čest postupně zjistit, co žene mladého právníka k tomu, aby po nocích naháněl kriminální verbež. Navíc se seriál nedrží vůbec zkrátka a o pořádnou bitku zde není vůbec žádná nouze (Sláva Netflixu!). Vše působí realisticky a atmosféře to rozhodně přidává. Daredevil navíc ihned v první sezóně čelí své úhlavní nemesis. Kingpin je v podání Vincenta D'Onofrioa řádně démonický mafiánský boss, který ale překvapí svou komplexností a citem pro detail. Zde se jen jasně dokazuje, že k úspěšnému dramatu, musíte představit vyváženost na obou stranách, jak dobrá tak zla. To se v poslední době nedaří marveláckým filmům, kdy jejich záporáci zdaleka nedosahují kvalit hrdinů a tím v mnohých případech sráží kvalitu výsledného produktu. Chválu si zaslouží ale také zbylé obsazení a celkově casting si vyslouží velké plus. K tomu přidejte temný příběh, který si na nic nehraje. Nedočkáme se žádných patetických linek či rádoby vkusných telenovel. Vše šlape jak má a to je bohužel u komiksových adaptacích stále málo se vyskytující výjimka. Daredevil nastavil laťku pro další konkurenci sakra vysoko a mě nabudil na tu správnou vlnu. Nemůžu se dočkat druhé sezóny a doufám, že i ostatní seriály z produkce Netflixu, dosáhnou stejné kvality. Season 1 - 90%

Sexuální výchova

Sexuální výchova (2019)

Milé překvapení hned na začátku roku. Děj přijemné odsýpá, postavy si dokážete rychlé oblíbit a ač tomu název nenapovídá, nejedná se jen o další verzi Prciček. Všechno jde víc do hloubky, postavy mají uvěřitelné problémy a strasti, bojují s nimi a ne vždy se dočkají vítězství. Doufám, že za rok vznikne druhá řada.