Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (55)

plakát

Cruella (2021) 

Ano, občas je to hloupé, občas to má prvky Jamese Bonda, ale je nutno na tento film  nahlížet jako na moderní pohádku (spíše pro holky). Každopádně já se bavil. Film má drive a Emma Stone je dokonalá.

plakát

WandaVision - Nesahej na ten ovladač (2021) (epizoda) 

Tohle fakt ne! Proč zrovna sitcom z padesátek s tak trapným humorem? Tohle by stačilo v rámci jednoho dílu jako zajímavost, ale postavit na tom děj dvou dílů, to už je opradu moc. Za mě absolutní nuda. Po třetině jsem to začal přetáčet...

plakát

Robin Hood (2018) 

Tupý scénář, nelogický děj a kde je kua Sherwood? Propadák

plakát

Jack staví dům (2018) 

Tohle se strašně špatně hodnotí, každopádně artovou linku bych klidně vynechal. Náhled do psychopatovi duše, který obsahuje i zajímavé a vtipné (pokud máte rádi zvhrlý a groteskní humor) scény. Zbytečně dlouhá stopáž.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

V poslední době vychází jedna pohádka za druhou, které bohužel vykrádají sami sebe, či již osvědčené kusy. Anděl páně je snad jediná pohádka, která by mohla přežít naši generaci. Vtipné, milé, vkusné a zábavné!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Opravdu? Pokud pominu fakt, že jsem četl všechny knížky, které vytvořili nejlepší sci-fi autoři dnešní doby a vypracovali neuvěřitelně propracované pokračování epizod, na které scénáristé položili velké rancoří hovno, tak se jednalo o průměrný film. Vše už jsem viděl dříve a argumenty o "remake" tedy mají něco do sebe. Určitě se nejedná o propadák, jen to zahrál režisér hodně na jistotu. Možná by bylo lepší posunout časovou linii o dalších dvacet let dopředu a postavy z dřívějších filmů vynechat. Škoda, že mají Star Wars momentálně dva paralelní příběhy, ty knižní jsou však o mnoho lepší (a velice rozdílné)...škoda. Velké překvápko v podobě I am your father se jen lehce transformuje na I am your brother/sister...you will see...

plakát

Dárek (2015) 

Hmm, tak z tohoto mám hodně rozporuplné pocity, každopádně to stálo za shlédnutí. Nejedná se o nic, co by vám mělo zůstat delší dobu v hlavě, ale tuctové to není ;)