Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Na konci filmu jsem s údivem seděla u televize a nevěřila jak na vás film může tak silně zapůsobit a vyvolat ve vás tak silný emoce. Můj nejoblíbenější film s tématikou drogy.

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Osudový dotek mě naprosto vtáhl do děje. Přistihla jsem se jak si promítám možnosti které bych volila já a pokaždé když se Evan vrátil vymýšlela jsem co se asi stalo tentokrát. I když jsem viděla film víckrát, vždy mě zaujala jiná scéna. Neodepřela bych mu jedinou hvězdičku.

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Nemůžu si pomoct, ale z tohohle filmu mě vždycky běhá mráz po zádech. Viděla jsem ho už tolikrát, a přesto mě baví se na něj koukat znovu a znovu, i když to nemá to kouzlo a překvapení prvního shlédnutí.

Seznamte se, Joe Black

Seznamte se, Joe Black (1998)

Brad Pitt je tady neskutečně roztomilý. Ta nejistota a vyplašenost v chování "smrti" dodává filmu strašně zajímavou atmosféru. I když je to smrt, přijde vám sypmatická a milá.

Legendy z Dogtownu

Legendy z Dogtownu (2005)

Původně jsem očekávala jen partu poflakujících se frajerů na desce. A musim se přiznat, že důvod shlédnutí filmu byli hezcí kluci a zahnání nudy, ale film mě moc překvapil. Původní surfaři začnou jezdit na skateboardu a postupně se zlepšují, vytvoří si tým a začnou vynikat. Jejich oblíbený sport čim dál tím víc ovlivňuje a ohrožuje jejich přátelství a začnou se objevovat skutečné charaktery jednotlivců. Touha po úspěchu, závist, zrada. Moc milý film, určitě se na něj ještě někdy podívám.