Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (219)

plakát

The Beekeeper (2024) 

Je to tak přitažené za vlasy až je to úsmevné již i na Stathama. Ale svůj účel to splnilo a pobavilo.

plakát

Madam Web (2024) 

Plytvání talentem Sydney Sweeney. Jako jediné řešení vidím přesunutí se k filmům pro dospelé :)

plakát

Marvels (2023) 

Dnes som si po dlhom čase odolávania povedal, že dám šancu Marvels. Nedávno som pozrel/nepozrel Madam Web i Aquamana 2 takže som už od toho komiksového sveta radšej neočakával absolútne nič. No musím povedať, že som zostal milo prekvapený a zaskočený. Hurónsky som sa smial prvú pol hodinu. Trochu som vychladol až pri tej spevackej pasáži, no potom prišli na rad mačiatka a znovu som vybuchol smiechom. Tento film považujem za najlepšiu komédiu roku (myslím to v dobrom) a doslova predčil moje očakávania. Kamalina rodina prispela svojou troškou a ak zajtra budem mať svalovicu na brehu tak viem, kto za ňu môže. Navyše ako bonus bola neprehnaná dĺžka filmu, takže som celkom spokojný a vysmiaty. Z posledných marvelovských vecí určite najsympatickejšia záležitosť od Kamalinho serialu. A ten “modrák” na konci čista radosť vo mne (ako by povedal kapitán Danko).

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) odpad!

Pro každého originálního Survivalistu utrpění!!! Jasně, od 40-té sezóny už ani ten americký není to co býval hlavně kvůli castingu. Ale pokud se chtěli ČS televize inspirovat měli zkopírovat, alespoň tu austrálskou verzi. První sezónu jsem vypnul po tom, co jsem viděl, že osadenstvo má postavené místo na spaní, aby chudáci náhodou nespali na zemi. Druhu sezónu jsem raději přeskočil, ale u třetí jsem si dovolil dát tomu znovu šancu, že se možná poučili. Ne, ne... co je špatné? Snad všechno... Soutěžící mají nachystané prkna na přístřešek, deky na spání, aby v Dominikánské republice náhodou nezmrzli, je vidět, že všichni mají nachystano nahradne oblečení na teplo i na zimu. Dokonce i přšipláště, to si snád dělají <>? Místo vyčištěné nějakou ukrajinskou uklízecí četou, vypadá to, že jim tam chybí již jen pyžama? A už vůbec nemluvím o tom, že tam někoho odvezli na pár dní do nemocnice a znovu se vrátí? po prvním díle přibyli další 4 soutěžíci wtf???? Jak dobře podotkl pirát to není Survivor, ale tábor pro rozmazlené decká.....

plakát

Reacher - Season 2 (2023) (série) 

Namistrované? Ano. Ale je to aktuálně to nejlepší co tv tvorba nabízí.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Omg, takový guláš vykrádaček z různých filmů anebo sedm statečných/samurajů propletený se Star Wars s brutálně nesympatickou hlavní hrdinkou. To může opravdu přinést jako svoji vlajkovou loď do budoucna jen Netflix?

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

Co jsem očekával to jsem i dostal. Film ničím nevyniká, ale vrací se k starým dobrým časům. Kdo má rád lehké horory z konce devadesátek a na přelomu století bude se mu to zajisté líbit. Obnažené děvy sice neuvidíte, ale na rozdíl od sraček, které produkuje netflix byly některé věci nápadité a nepřišlo mi, že by to přeháněli s politickou korektnosti. Herci nejsou vysloveně nesympatičtí a tak se na to hezký koukat bez rušivých momentů :-D

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Scorsese sice říká, že marvelovky nejsou pořádná kinematografie, ale co máme z 206 min. filmu, pokud se vleče jako sopl z nosu? Rovněž nic, pokazí to dojem z celého filmu i hereckých výkonů. Téma zajímavá, zpracování zajímavé, to že De Niro umí hrát stejně jako Di Caprio to už víme, ale ta délka filmu to zabila stejně jako u Irishmana. A jen proto, že je to Scorsese 4 nebu 5 hvězdiček dávat nebudu. Takže klasický průměr.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Svým způsobem česká obdoba Lásky nebeské. Film neurazí, ale nezvedné Vás ani ze židle. Pokud ovšem hledáte lehký nenáročná příběh tak ho u tohoto filmu najdete.