Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (327)

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

Taková průměrná Draculí fan fiction zasahující místy do žánru crack fic. První díl nejlepší, poslední díl nejhorší. Kdysi mě zarážel černý Heimdall, teď mě zaráží, že někoho ještě zaráží, že prostě v médiích bude odrážena pestrá lidská společnost, a na Netflixu teda tuplem.

plakát

Neskutečná Anna (2022) (seriál) 

Hlavně je to neskutečně natažené. Hlavní antagonistkou se pak stává nesnesitelná investigativní novinářka, ruku v ruce s hysterickým právníkem.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Velká škoda, že to ve třetí čtvrtině začne ztrácet dech. Jinak rozjezd parádní.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Tak jsem se konečně podívala na první dvě série LOST a nevím, jestli je to tím časovým odstupem, ale fakt mě to nezaujalo. Sympatické postavy zde nejsou, hlavní hrdina, který všechno umí, všude byl a ovládá veškeré lékařské specializace, mě neoslovil. Feťák, který si odvyká přesně dvě hodiny a stačí mu jedna pořádná promluva do duše, také ne. A tak můžu pokračovat se všemi hrdiny ... Ostrov je mysteriózní jen co je pravda, ale tento způsob nabalování jedná záhady na druhou, aniž by se jediná z nich vysvětlila, se mi také nezdál šťasný.

plakát

Kde zpívají raci (2022) 

Nezajímavá nekončící slátanina o pohádkovém světě rozděleném na hodné a zlé lidi.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Bezkonkurenční casting protagonistky ... neskutečně nepříjemná baba, už jen při pohledu na ni mě bolí ruka z modřiny po odběru krve.

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

U prvního dílu jsem si říkala, že by to mohlo být zajímavé. I pár dalších překvapilo, pobavilo, zaujalo. Ale časový posun v půlce série, kdy se zpřetrhají všechny rozehrané dějové linky a nastaví se jakousi záplatou plnou dětí, porodů a draků? Jak moc velkou sílu v rukou musí mít jezdci na dracích, co jsou pořád ve svislé poloze??? Aférka královny a vedoucího stráže a jiná barva vlasů potomstva ... to už tu jednou bylo, ne? Proč je to tu proboha znovu? Navíc tím, že na úplně jiný typ obličeje dáte stejnou paruku úplně podobnost postavy sobě samé nezaručíte ...