Musím uznat,že to co tahle bandička provádí mi kolikrát nahání husí kůži,ale klobouk dolů..Měli by i plný počet nebýt některých fakt nechutných scén,na které sem ani já neměla žaludek,jinak super odreagovavačka
Jedna hvězdička je pro mě ještě hodně nadsazená. Vyloženě nesympatická hlavní hrdinka, tupé kamarádky..jen párkrát mi možná cukl koutek v náznaku úsměvu
Dobrý film,který opravdu díky digitální kameře vypadá trošku dokumentárně..strhující a dusná atmosféra celého filmu, překvapivé zvraty, protože jsem čekala,že to skončí happyendem,ale co mě vyloženě zklamalo byl úplný konec. Podle mě to snad ani nebyl konec, pořád jsem čekala nějaké to dokončení
Velmi vtipná komedie o krásné sedmnáctileté dívce, která je rozleskávačkou. Jednou ale Meganina rodina a přátelé zjistí, že s ní něco není v pořádku..je totiž lesbička. V duchu toho, aby se zpět stala normáln,í ji pošlou na ústavu "správný směr." Tam zjišťuje, že opravdu lesbičkou je , což si předtím neuvědomovala a snaží se tedy v duchu domova změniti. Je tu ale další chovanka, do které se Megan záhy zamiluje. Po různých peripetiích a velmi vtipných scénách dochází na to,že změnit se nelze jak jí vnucují a nakonec uteče se svou vyvolenou..
Tak takhle velkou slátaninu jsem už dlouho neviděla. Snaha vybrakovat ostatní velkofilmy jako gladiátor nebo pán prstenů mi připadla velmi směšná. Ani jak všichni říkají, tak Keira to nebyla schopná zachránit. Jediný kdo mi zde připadal k světu byl Lancelot v podání Ioana Gruffudda,proč ale zemřel je mi záhadou...Hans Zimmer nemohl tento film vidět, protožr by svou nádhernou hudbu k tomuhle nepropůjčil
Opravdu povedená komedie,která je srovnatelná třeba se žhavými výstřely. Občas se tam ještě mihla známá tvář př.Bruce Willis nebo Charlie Sheen a to tomu ještě přidává..
Taková slabší verze Zoolandera,ale i tak je to stále na 5!!Jak za nápad..koho by napadla vybíjená,že??..bena stillera,který byl naprosto uchvacující a třeba i některé momentky jako David Hasselhoff nebo druhořadé sedativum pro bobry a následný brek malé skautky..prostě úžasné
postrádalo.
Nevím, ale mě tenhle film nějak nedostal..Emir Kusturica jke dobrý, to přiznávám, ale prostě mě to nechytlo. Jediný důvod proč dávám 3 je pitbull terier!!to bylo fakt něco úžasnýho
Mírně podprůměrná komedie o hochovi z bohaté rodinky z Malibu, který si hraje na velkého černocha-rapera, kterým ale asi v duši je. Hlavní bílý hrdina není nic moc, ale alespoň to zachraňuje dvojice herců, kteří jsou jimi i ve filmu a to Taye Diggs a Anthony Anderson, jinak se nejedná o nějaký super kousek, jen taková oddychovka.
Podle mě nejlepší dílko od Kevina Smithe s Jayem a Silent Bobem..Hodně se mi líbilo Dogma,ale jak jsem viděla tohle, tak už tomu tak není. Geniální film s takovou hromadou fórů a nejrůznějších hlášek, že se tomu snad nic nevyrovná
Martin Lawrence a Eddie Murphy spolu vytvořili skvělou dvojici. Herecké výkony byly uspokojující a ač jsem se párkrát zasmála, tak jsem se docela nudila.
Těžký béčkový horor, kde není ani náznak nějakého pocitu co máte po shlédnutí z nějakého filmu. Je to jen nechutná(a to doopravdy)a dost nudná odrhovačka. Odpad jsem nedala jen kvůli jedné lekačce, kdy mi noha vystřelila asi půl metru vysoko
I navzdory tomu, že druhý díl hodně čerpá z prvního a moc nového se v něm neobjevuje, tak jsem se docela bavila. Herci podali uspokojující výkon, ostatně jako v jedničce.
Dokument-dobrá..nápad-dobrý,ale celkově jde o né moc povedený téměř studentský film. Pár věcí mě docela zaujalo a to třeba jak reklama opravdu působí na lidi, což je známé, ale tady to bylo opravdu hoodně názorně předvedeno. Celkový pocit z toho mám a to za horší průměr
Slabší odvárek Transpottingu, ale přesto úžasná podívaná. Upřímně moc na tenhle styl hudby nejsem, ale po shlídnutí bych si něco dala a šla to vyzkoušet:)) Ne, film má v sobě spoustu skvělých momentů a ty hlášky!! takový 4,5
Další akční komedie s Jetem Li. Pouze malý fakt, že není až zas tak vtipná a akce nejsou zas tak akční. Jinak bych ještě mohla vytknout docela dost se nehodící hoperskou muziku v průběhu bojů. Taky nemám moc ráda, když Jet Li hraje takovýho malýho ubožáčka, co náhodou umí kung fu, ale jinak docela oddychovka,tak proč ne?!
Shrek Třetí (2007)
Tezke zklamani..trilogie se ne vzdy povedou a tohle je dukaz. Par vtipnych mist,ale dohromady to nedosahuje ani pulky predeslych dilu
Jackass - naprostí šílenci (TV seriál) (2000)
Dívčí válka (2004)
Blbost až za hrob,ale uznavam, ale jsem se chvilemi i zasmala.
Tom a Jerry (TV seriál) (1940)
První díly jsou klasika, jedny z posledních jsou už ale ohrané a nemají už takový šmrnc
Snowboardista (2003)
Krásné exteriéry, výtečné kousky na prkně, ale ani o ťuk víc.
Čarodějnice školou povinné (TV seriál) (1998)
Ptáci (1963)
Teď už klasika od Alfreda Hitchkoka..jediný problém je v roce výroby, teď už i mě připadá spíše směšný než hororový
Profesionálové (TV seriál) (1977)
Úžasný anglický seriál z 80. let. Typická dvojka Boddie a Doyle, kde u mě ale vyhrává Boddie
Plameny vášně (TV seriál) (2003)
Za jeden z vedlejších párů tam,asi jsem moc velká romantička..jinak bych dala odpad
Mezi námi děvčaty (2003)
Velmi vtipné,ale na pět tomu chyběl lepší konec. Jamie Lee Curtis byla navíc úžasná.
Neodolatelná (1999)
Za Seana Patricka Flaneryho dávám 2*,jinak to bylo naprosto přeslazené a blboučké..
Otevřené moře (2003)
Freddyho úlet (2001)
odpad!Vážně nechápu jak se někomu tenhle hnus může líbit!!ne,dobře,každý má jiný vkus, tak dobrou chuť k těmhle blitkám
But I'm a Cheerleader (1999)
Král Artuš (2004)
Futurama (TV seriál) (1999)
Ještě lepší než Simpsonovi a to už je co říct..smekám Mattu Groeningovi
Nabitá zbraň 1 (1993)
Vybíjená (2004)
Muž se zlatou zbraní (1974)
Nemám opravdu moc ráda ty starší bondovky,hlavně ty s Rogerem Moorem. Navíc z tohohle dílu by šla spíše udělat nějaká komedie nebo rovnou parodie,tak to něco zoufale postrádalo.
Maléna (2000)
Film pro jednu herečku a tou byla Monica Bellucci. Celý film je postaven na jejím výkonu. Režisér Tornatore zvolil opravdu správně.
Černá kočka, bílý kocour (1998)
Nejhledanější v Malibu (2003)
Mladí muži za pultem (1994)
Doživotí (1999)
Miami Sands (TV seriál) (2001)
Telenovelu po americku, kde jsou stejné problémy a strasti hlavních hrdinů. Normálně tel. nemusím, ale tohle mě chytlo
Pach krve (2003)
Můj soused zabiják 2 (2004)
Český sen (2004)
Human Traffic (1999)