Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

1,5* Velice nedůstojné zakončení celé ságy v podstatě ve všech ohledech - scénář, žádné novinky, vtipy nevtipy, herecké výkony, střih, prostě všechno. Tu hvězdičku a půl dávám jen za to, že mám rád svět Star Wars a jsem rád za další střípky z něho, ale je možné, že s odstupem času půjdu s hodnocením ještě níž.

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Brazil na český a svěrákovský způsob. Paráda.

plakát

Vynález (2004) 

Hm, moc jsem toho sice nepobral, ale i přesto jsem se bavil škvařením mozku ve snaze pochopit tento neobvyklý snímek.

plakát

The Divide (2011) 

Na tenhle film nikdy nezapomenu, několik dnů mi bylo blbě, když jsem si na nějakou scénu vzpomněl. Dějí se tam příšerný věci. Ale na druhou stranu je to opravdu geniální psychologický film, který si z tohoto hlediska zaslouží ocenění. Lidi jsou ve skrytu duše nechutný nestvůry a tady je to vidět v plné kráse.

plakát

Insidious 2 (2013) odpad!

Nevěřil jsem, že horor může být taková komedie, díky projekce CSFD ;-)

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Film s tak málo slovy, který toho řekne tolik.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Ohromný překvapení! Pustil jsem si to s tim, že je to nějakej další průměrnej snímek a nakonec čumim s otevřenou držkou na titulky naprosto užaslej! Dokonalá kombinace Benjamina Buttona, Donnieho Darka a Srdcový sedmy(Sliding Doors). Pokud se vám alespoň jeden z těchto filmů líbil, tak je tento snímek pro vás povinnost. Zbožňuju tenhle mish mash děj, kde nevíte většinu filmu, co se děje a potom vám v hlavě lusknou prsty a všechno jde krásně do sebe.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Včera v noci jsem se díval na extended version a celkem jsem se bál, že u toho snu. Ale vůbec, u toho se prostě spát nedá! Naprosto dokonalej snímek, kterej člověka dokáže přinutit se na něj dívat i 3,5 hodiny a vůbec při nepřemýšlet, jestli to náhodou není až moc dlouhý. Opravdu pocta panu mistrovi J. R. R. Tolkien.

plakát

Má je pomsta (2002) 

Nevím, tenhle díl mi prostě asi nesedl. Příjde mi, že ten film je až moc dlouhý na to, co se tam ve skutečnosti stane. Jednoduše jsem se na film nedokázal soustředit celou jeho dobu.