Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (16)

plakát

Jízda smrti (2007) 

Tohle mě nijak nechytlo, všechno špatně nebylo, ale bylo to takový nemastný neslaný, zítra už nebudu vědět, že jsem něco takovýho viděl....

plakát

Vražda ing. Čerta (1970) 

Něco pro feministky :D... mě se to opravdu líbilo, celá ta myšlenka, dialogy mě opravdu nadchly, Vladimír Menšík samozřejmě nezklamal, skvěle jsem se bavil... :)

plakát

Kung Fury (2015) 

Tak tohle mě dostalo, totální šílenej oldschoolovej nářez, před tvůrcem smekám, opravdu doporučuji !!! :)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Marvel mě téměř nikdy moc nepotěší, ale v tomhle případě je tomu úplně jinak. Je to narvané akcí, skvělými fighty a hlavně krví a brutalitami (myslím to vážně, jakožto fanda hororu - excelentní). Celkově záběry jsou velmi temné, což dodává New Yorku a celkově seriálu skvělou atmosféru. Marvel se konečně ,,pochlapil¨ a udělal něco i pro jinou sféru diváků, mám na mysli to, že dělají především rodinné filmy, akčňáky atd., tímhle mě však dostali - díky za krásně ztrávených 13 hodin, ikdyž pochybuji, že se na celou řadu budu dívat pouze jednou!

plakát

Marketa Lazarová (1967) 

Tak tento snímek mě absolutně dostal jak z hlediska kamery, hudby, obsahu i vizuální stránky. Herecké výkony Josefa Kemra, Magdy Vašáryové a samozřejmě Vladimíra Menšíka byly znamenité. Dle mě nejvýraznější film našeho skvělého režiséra Františka Vláčila a proto dávám jasných 5*.

plakát

Rocky Marciano (1999) (TV film) 

5* dávám jen kvůli Rockymu. Jelikož šlo o legendu, o jediného boxera těžké váhy, který nikdy neprohrál, filmu se nedostalo takových kvalit jako bylo hodno. Tato legenda boxu si zasloužila mnohem lepší zpracování, podle mě se jedná o naprosto nevyužitý potenciál tohoto velkého příběhu, nejsem jediný kdo si to myslí. Jeho život a kariéra určitě šla mnohem lépe popsat. Mrzí mě, že se ve filmu nerozebíral více jeho styl boxování. Přeji si, aby někdo vytvořil mnohem kvalitnější snímek, který si nikdy neporažený boxer určitě zaslouží. V každém případě všem doporučuji zhlédnout, jak fandům boxu tak i laikům!

plakát

Video Macumba (1991) 

Tak něco takovýho jsem snad ještě neviděl!. Kusko.t2 to vystihl perfektně. Za mě tedy jenom úchylná, extrémně násilná, zhovadilá raritka, která předčila moje očekávání. Nemám slov!!

plakát

Pozvánka (2014) (amatérský film) 

Mohu říci, že jsem velice mile překvapen, opravdu se mi to líbilo, Tomáš Krajča ví jak na to. Velice mu přeji, aby se jeho tvorbě dařilo, JEN TAK DÁL!!! 5*

plakát

Annabelle (2014) odpad!

Nedá se na to dívat, bálo by se tak dítě ze školky, který ví samozřejmě velký hovno o hororech, takže pro děti dobrý, za mě otřesnej odpad z nesympatickýma hercema! vic nemám co!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První série 90%, druhá série 70%, třetí série 60%, čtvrtá série 15%.