Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (41)

Věrní své pověsti

Věrní své pověsti (2017) (seriál)

Seriál začíná za časů Joseonu, kdy je Heo Im nejlepším lékařem a jeho umění akupunktury a moxibusce je vyhlášené. Jeho zásluhy ale sráží neurozený původ. Jednoho dne nečekaně překoná 400 let a ocitne se v moderním Soulu. Tam se setkává s doktorkou Choi Yeon Kyung, která věří pouze moderní medicíně.

Gomen, aišiteru

Gomen, aišiteru (2017) (seriál)

Ritsua opustí jeho matka, a i když získá novou rodinu, vyrůstá v chudobě. V dospělosti se dostane do přestřelky a je zasažen do hlavy. Přežije, ale může kdykoliv zemřít. Proto se rozhodne svoji matku najít. Ke svému překvapení zjistí, že ta žije spokojený život se svým druhým synem a chudoba rozhodně nebyla důvodem, proč Ritsua odložila. V tu chvíli se Ritsu rozhodne, že se v čase, který mu zbývá, pomstí.

Omangwa pyungyeon

Omangwa pyungyeon (2014) (seriál)

Han Yul Moo nastupuje jako praktikantka na prokuraturu. Jejím služebně starším kolegou je muž, kterého kdysi hned na začátku vztahu opustila. Ten netuší proč dostal košem a už vůbec neví, že právě on může být spojen s její minulostí jinak než jenom citovým vzplanutím. A právě minulost je motivem, proč šla studovat zrovna právo.

Detarame Hiro

Detarame Hiro (2013) (seriál)

Kuzumi Kenta je muž, který nesnáší, když musí čelit nějakým nepříjemnostem. Řízením osudu se ale najednou musí postarat o svého synovce ve chvíli, kdy jeho sestra zemře při autonehodě. Už plakát napovídá, že to nebude úplně vážná záležitost.

Irjú sósa - Season 3

Irjú sósa - Season 3 (2013) (série)

Třetí sezóna úspěšného detektivního seriálu. Znovu se diváci setkají s otravným detektivem Itomurou Satoshim, který leze ostatním na nervy, protože případy řeší svým tempem a na nic jiného nebere ohled. Znovu se tu objeví některý z motivů první série, a aby byla změna, tak tvůrci do děje zakomponovali jednu novou postavu.

Shinui han soo

Shinui han soo (2014)

Tae-sung je hráčem go. Na rozdíl od svého bratra hraje poctivě. Přesto jím je zlákán ke nepoctivé hře a stane se pomocí skryté kamery našeptávačem. Jenže se stane chyba, jeho bratr umírá a on sám se dostane do vězení. Jednomu z vězňů pomůže pomocí hry získat propustku, ale sám se za to ocitá na samotce. Tam se pomocí motáků pouští do hry s tajemným mužem ve vedlejší cele a zároveň se dozvídá o geniálním slepém hráči. Po propuštění z vězení je potřeba začít s pomstou.

Sora tobu kóhóšicu

Sora tobu kóhóšicu (2013) (seriál)

Tento seriál se odehrává v prostředí televizní stanice. Inaba Rika je neúplatná reportérka, která odmítá zastírat pravdu. Proto se neustále dostává do potíží. Nakonec ji její nadřízení pro jistotu povýší na ředitelku zpravodajství a tím znemožní práci reportérky vykonávat. Jenže ona se chce vrátit na své původní místo, a je proto ochotná udělat téměř cokoliv.

Love and Eros

Love and Eros (1998) (seriál)

Kasumi ztratí za tragických okolností manžela. Ryuichi slíbí, že se o ni a jejich nenarozeného syna postará. Později se do Kasumi, která se brání lásce, zamiluje. Nakonec ji požádá o ruku. Jenže Kasumi víc fyzicky přitahuje jeho mladší bratr, který je černou ovcí rodiny. Pro koho se nakonec rozhodne? Dá přednost jistotě s odpovědným člověkem, nebo zvítězí touha těla a tím šťastnějším bude jeho bratr?

Kamo, Kyoto e Iku.

Kamo, Kyoto e Iku. (2013) (seriál)

Ueba Kamo pracuje jako úřednice na ministerstvu financí. Nesnáší svoje rodné Kjóto a nesnáší svoje jméno. Jenže najednou umírá její matka, která je majitelkou ryokanu (hotel v japonském stylu). Ten je pochopitelně v Kjótu a jmenuje se „Ueba-ya". Kamo musí dát výpověď a postarat se o dědictví. Aby mohla čelit problémům, tak se spojí s Kinugawou Shuheiem, který je bezcitný a přesto je v něm něco milého...

Doubles: Futari no Keidži

Doubles: Futari no Keidži (2013) (seriál)

Centrální policejní stanice Shinjuku organizuje nový oddíl, který bude mít jediný úkol. Vypořádat se s rostoucím násilím a brutalitou v okrese. Jsou vybíráni ti nejlepší z nejlepších. Hlavní dvojice detektivů má naprosto rozdílné povahy a dost často a důrazně spolu nesouhlasí. Nicméně cíl mají oba stejný, takže nakonec nějaký kompromis přece jenom najdou.

Burakku puredžidento

Burakku puredžidento (2014) (seriál)

Mitamura Yuikio vede oděvní společnost, která zažívá obrovský růst. Jde ale o tzv. černou společnost. Tak se v Japonsku říká těm firmám, které nelítostně vykořisťují své zaměstnance. Podle něho je ovšem všechno v pořádku a možnost, že zrovna jeho společnost je tou černou, si vůbec nepřipouští. Ve 45 letech se rozhodne studovat management na vysoké škole, a aby měl víc času, tak zadá svým podřízeným svoje úkoly. Setkání s Akiamou Kiyoko a následný incident mu otevře oči. Ve firmě mezitím začínají růst snahy, aby se Mitamura už nemohl vrátit. On si zase naopak uvědomuje, že společnost je "černá". Boj o moc může začít.

Kikaidâ Reboot

Kikaidâ Reboot (2014)

V nedaleké budoucnosti žije v Japonsku Nobuhiko Komyoji, který je expertem na roboty. Vede „projekt ARK" a sestrojí robota Kikaidera. Po jeho tajemné smrti začne robot Kikaider bojovat proti projektu svého tvůrce. Projekt ARK totiž začne sloužit úplně jinému účelu, než bylo původně zamýšleno.

Namonaki Doku

Namonaki Doku (2013) (seriál)

Sugimura Saburo pracuje ve společnosti svého tchána a jednoho dne dostane za úkol pomáhat mladé Kajito. Ta se snaží napsat životopis svého zesnulého otce. Její starší sestra se jí snaží v úmyslu zabránit, protože ví, že otec měl temnou minulost. Čím víc se Sugimura do minulosti dostává, tím víc je jí fascinován a zjišťuje, že zdaleka ne všechno byla jenom náhoda.

Kumo no Kaidan

Kumo no Kaidan (2013) (seriál)

Tento seriál se odehrává na řídce obydlených ostrovech Izu. Ve místě je nedostatek lékařů, takže se ředitel místní nemocnice rozhodne, že vyškolí jednoho z úředníků (Aikawa Saburo), aby mohl pomáhat při ošetřování. Aikawa se ukáže natolik zručným, že mu lidé brzy začnou říkat „doktore". Sice má pochybnosti jestli pracovat bez licence, ale utěšuje se tím, že lidem vlastně pomáhá. Navíc má podporu sestřičky Suzuki Akiko, která se do něho zamiluje. Jenže Aikawa se seznámí s dcerou ředitele velké nemocnice, která nemá ani tušení, že on žádný doktor není. Aikawovým cílem se stane získání místa asistenta jejího otce.

Reverse Edge: Ókawabata tanteiša

Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (2014) (seriál)

Malá detektivní kancelář v Asakuse má jenom tři zaměstnance. Přesto si troufá na ty nejsložitější a zdánlivě neřešitelné případy. I když se ústřední trojici zdá řešení nemožné, tak se snaží případ vyřešit a zjistit, co se skrývá v jeho pozadí.

Kjúmei bjótó 24dži 5

Kjúmei bjótó 24dži 5 (2013) (seriál)

V nové sezóně seriálu z lékařského prostředí se vrátíme na pohotovost mezi lékaře, kteří se snaží zachránit co nejvíc životů. Do centra dění se dostává nová ředitelka Kojima Kaede. Neustále bojuje s nedostatkem lékařů na svém oddělení a hlavně se svojí malou sebedůvěrou.

Píseň krtka: Tajný agent Reiji

Píseň krtka: Tajný agent Reiji (2013)

Reiji Kikukawa má silný smysl pro spravedlnost, a proto se rozhodne vystudovat policejní akademii. To se mu povede a nic na tom nezmění ani fakt, že měl nejnižší skóre v dějinách školy. Poté, co začne pracovat jako policejní konstábl, je od policie vyhozen. Ovšem jenom naoko a stává se policistou v utajení. Musí se dostat do nejhoršího gangu Sukiyakai, který operuje v oblasti Kantó a jeho cílem není nikdo jiný, než šéf Shuho Todoroki.

Monsterz

Monsterz (2014)

„Muž" má zvláštní nadání a k manipulaci s lidmi mu stačí pouze jeho oči. Pomocí této vlastnosti zabil svého otce, zároveň ale byla důvodem, že ho opustila jeho matka. Žije sám v temné části města. Jeho protikladem je Shuichi Tanaka, který ač chudý, má svůj život rád. Jednoho dne se tito dva setkají a „Muž" zjišťuje, že Shuichiho svýma očima ovládat nemůže.

Romaenseuka pilyohae - Season 3

Romaenseuka pilyohae - Season 3 (2014) (série)

Shin Joo-yun pracuje v síti home shoppingu. Devět let byla milou a laskavou. Po této době ale vůči svému okolí značně ochladla. Navíc neskončil dobře ani její romantický vztah a ona se svěřuje lidem, že už na lásku nevěří. Ve skrytu srdce, ale pořád doufá, že ta opravdová láska někde prostě být musí.

Šicuren Chocolatier

Šicuren Chocolatier (2014) (seriál)

Jak léčit srdce zlomené neopětovanou láskou? Zdá se, že čokoláda by mohla být dobrá volba. Sota Koyurugi se den před Valentýnem dozvídá, že není tím pravým pro tu, kterou miluje. Aby na svoje zklamání zapomněl, tak odjíždí do Francie, kde se chce věnovat studiu výroby čokolády. Po pěti letech se vrací do Japonska jako čokolatiér a otvírá svůj první obchod s čokoládou.

Reklama